News Flash:

Piata de Flori din 700, s-a redeschis dupa sase luni de la incendiu si are copertina noua

6 Septembrie 2021
472 Vizualizari | 0 Comentarii
piata de flori

Florarii s-au intors in hala din Piata 700, la mai bine de sase luni de la incendiul care a distrus acoperisul cladirii. Spatiul a fost reparat cu aproape 100.000 de euro, transmite conducerea Piete SA. A fost inlocuita copertina si s-au facut reparatii punctuale.
 
„De saptamana asta, hala de flori din Piata 700 arata civilizat, cu o copertina noua, instalatie electrica complet refacuta si peretii zugraviti. In urma cu cateva luni, hala ardea. Dezinteresul cronic fata de acest spatiu, din centrul orasului, a dus, pana la urma, la un incendiu care a facut hala inutilizabila. Am fost ieri sa verific daca lucrarile sunt conforme cu ceea ce am stabilit. Hala este din nou un loc unde timisorenii pot sa vina din nou sa cumpere cu placere flori pentru cei apropiati”, a transmis, vineri, primarul Dominic Fritz.

Potrivit conducerii Piete SA, lucrarile de refacere a halei de flori au fost aproximativ 100.000 de euro. Au lucrat doua firme, una la copertina si alta a facut reparatiile necesare pentru ca florarii sa se poata intoarce la lucru.

„Au fost aproximativ 100.000 de euro. Am inlocuit copertina, am curatat peretii, i-am tencuit, i-am zugravit, am facut reparatii la stalpi, usile au fost inlocuite imediat dupa incendiu, a fost inlocuita instalatia electrica, burlanele, am facut mici reparatii la pardoseala. Am reparat cele 70 de rafturi, le-am vopsit, am generat spatii comerciale noi si am pregatit si zona de coroane”, a declarat Liviu Cocean, directorul Societatii de Piete.

Potrivit conducerii Piete SA, tarifele pentru florari vor ramane la acelasi nivel.

Piata de flori din 700 a ars intr-un incendiu in luna februarie. Focul, care a pornit cel mai probabil de la un cablu defect, a afectat o suprafata de 200 de metri patrati din piata, inclusiv acoperisul. Dupa incendiu, primarul Dominic Fritz a cerut demisia sefului pietelor de atunci, liberalul Ionut Nasleu, pe care l-a considerat simbolic raspunzator de situatia in care a ajuns Piata 700. Nasleu a fost inlaturat ulterior de la conducerea societatii, iar in locul lui a venit alt liberal.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004769 (s)