News Flash:

Copaci in pericol sa cada din cauza unui santier din centrul Timisoarei

2 Septembrie 2021
386 Vizualizari | 0 Comentarii
copaci uscati

Se lucreaza in mai multe zone din oras pentru retehnologizarea Colterm, printr-un proiect desfasurat pe fonduri europene. Santierul de pe bd. C.D. Loga si str. Gheorghe Andrasiu pun in pericol copacii crescuti intre trotuar si carosabil. Reprezentantii primariei spun ca s-au luat masurile necesare.

In zona bd. C.D. Loga sunt doua santiere. Unul este desfasurat de Societatea de Drumuri Municipale, iar altul tine de Colterm si Primaria Timisoara. Lucreaza Energomontaj SRL, Elsaco Electronic si Constructii Erbasu, pentru retehnologizarea Colterm, intr-un proiect de 106,2 milioane de lei, implementat cu fonduri europene.

Reprezentantii primariei au spus zilele trecute ca „au fost la fata locului si vor lua masurile care se impun”. Am cerut mai multe explicatii de la Primaria Timisoara si tot ce ni s-a spus este ca „au fost la fata locului reprezentantii Directiei Tehnice si ai Departamentului de Mediu. Decizia este de a nu taia copacul, ci de a asigura conditiile necesare, astfel incat sa fie evitat riscul de cadere”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1209 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004954 (s)