News Flash:

Detaliul pe care nu multa lume il stie despre Dani Otil. De ce are matinalul doar carti in limba rusa la el in biblioteca

24 Februarie 2022
627 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Surprinzator sau nu, pe baza contextului actual in care Rusia ataca Ucraina fara mila, Dani Otil a facut un anunt in direct. Matinalul a recunoscut ca majoritatea cartilor lui sunt in limba rusa si, oricat de ciudat ar suna pentru unii, totul are si o explicatie.

Dani Otil nu se mai ascunde. In ciuda faptului ca s-ar putea sa atraga multe antipatii, colegul lui Razvan a recunoscut ca in casa lui se gasesc multe carti in limba rusa. Nimic nu este intamplator, iar asta s-a datoreaza faptului ca parintii lui provin din timpurile in care limba rusa era studiata in scoli. Mai mult, pentru a-i linisti pe toti, Dani a mai precizat un detaliu important despre tatal lui. Acesta a fost profesor de limba romana si de limba rusa si se pare ca de aici se trage numarul imens de carti in limba rusa.

„Eu acum m-am gandit: biblioteca parintilor mei, aceeasi dintotdeauna, ca ei sunt conservatori din fire, contine in proportie de 90 la suta carti in limba rusa. Tata a fost profesor de romana-rusa.

Dar a fost si bibliotecar la Metalurgie si avea carti numai in rusa. Cu toate acestea, tata nu m-a invatat niciodata o boaba de rusa, ca a zis ca nu o sa imi foloseasca, dar abia astept acum sa il sun sa ii spun si eu cateva cuvinte in rusa.

Fac 42 de ani si s-ar putea sa imi foloseasca (n.red. limba), daca vin spionii, am cartile facute”, a zis Dani Otil in editia de azi a emisiunii Neatza cu Razvan si Dani.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005058 (s)