News Flash:

Antena 1 a anuntat juratii de la „Dancing on Ice”. Ce surprize ii asteapta pe telespectatori

24 Februarie 2022
441 Vizualizari | 0 Comentarii
Dancing on Ice

Pe 5 martie, de la 20:30, Antena 1 lanseaza show-ul fenomen Dancing on Ice: Vis in doi, un show grandios in care vedetele vor concura pe gheata, in ritm de dans, alaturi de patinatori profesionisti. Difuzat in direct, show-ul va fi jurizat de patru profesionisti in domeniul dansului si al patinajului, nimeni altii decat Mihai si Elwira Petre, Simona Punga si Cornel Gheorghe. In fiecare saptamana, cei patru jurati vor nota performantele pe gheata ale celor noua cupluri de vedete ce au acceptat provocarea Dancing on Ice: Vis in doi. Iulia Albu, Sore, Ruby, Cosmin Natanticu, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril, Carmen Grebenisan si Catalin Cazacu vor dansa pe gheata la Dancing on Ice: Vis in doi si vor oferi dansuri memorabile alaturi de alti noua patinatori profesionisti, pentru vise ce merita a fi implinite.
Cu o experienta incontestabila in domeniul dansului, Mihai si Elwira Petre au primit cu responsabilitate si mult entuziasm rolul de jurati la Dancing on Ice: Vis in doi. ”Sunt bucuros sa incep un proiect unic in Romania, care pare imposibil tinand cont de contextul tarii noastre. Intotdeauna insa, ceea ce pare imposibil si devine realitate are sanse sa fie cu adevarat memorabil. Va fi extrem de dificil si de periculos pentru concurenti. Spun asta pentru ca de cand am auzit de proiect imi imaginez atat accidentari cat si spectacol la superlativ. Sper ca la final sa ramanem cu un spectacol de neuitat, fara accidentari. Sunt bucuros si in acelasi timp nerabdator sa ma asez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, sa ma bucur de dansul pe gheata, sa raman gura-casca si sa reusesc sa jurizez obiectiv”, a marturisit Mihai Petre. La randul sau, Elwira Petre, una dintre cele mai valoroase practicante de dans sportiv din Romania asteapta cu nerabdare momentul primei jurizari: ”Iubesc dansul si orice forma de miscare legata de el. Ma bucur sa va anunt ca impreuna cu Mihai vom face parte din juriul acestui proiect special si foarte dificil. Pantofii de dans, tocurile, balerinii, adidasii sau patinele iti pot da aripi sau te pot condamna la esec. Noua vedete curajoase s-au incaltat in patine, iar eu abia astept sa vad rezultatul final. Va fi palpitant!”, a adaugat aceasta. 

Antrenoarea de patinaj artistic Simona Punga, ce a participat ca sportiv la competitii europene si internationale importante, va sta va masa juriului Dancing on Ice: Vis in doi din 5 martie.  Aceasta va nota indeaproape gratia, viteza, concentrarea si tehnica cuplurilor de vedete: ”Sunt foarte entuziasmata si ma simt onorata sa fac parte din acest proiect, in calitate de jurat, mai ales ca este vorba de un concept total nou pentru Romania. Stiind cata munca si cata dedicare este in spatele acestui proiect sunt motivata sa fac parte din aceasta “frumoasa poveste”!”. Cu un palmares olimpic si competitional puternic in domeniul patinajului artistic, participant al Jocurilor Olimpice, Cornel Gheorghe, in prezent antrenor, se alatura juriului Dancing on Ice: Vis in doi: ”Este o placere, dar si o provocare sa fac parte din acest proiect ce va demara in cateva zile. Este ceva nou si pentru mine, chiar daca domeniul meu de activitate este patinajul artistic, caci intr-un astfel de proiect nu am mai participat pana acum. Sunt dornic sa incepem si sa ducem la bun sfarsit un spectacol grandios, impreuna cu echipa acestui show, impreuna cu colegii mei din juriu. Imi doresc ca acest proiect sa se bucure de un real succes!”. 

Marea premiera Dancing on Ice: Vis in doi va avea loc pe 5 martie, de la 20:30, pe Antena 1.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005416 (s)