News Flash:

Cati bani scoate Laurentiu Reghecampf din buzunar pentru scoala lui Bebeto. Suma este una colosala

24 Februarie 2022
534 Vizualizari | 0 Comentarii
Laurentiu Reghecampf

Laurentiu Reghecampf a fost invitat in podcastul lui Catalin Maruta si a profitat de ocazie pentru a face lumina in unele dintre problemele pe care Anamaria le-a ridicat la fileu de-a lungul divortului. Reghe a vrut sa dezminta, in primul rand, faptul ca nu se ocupa de Bebe si ca este un tata iresponsbil, asa cum l-a facut fosta lui sotie in ultima perioada.

Laurentiu Reghecampf a vrut sa le demonstreze tuturor ca imaginea pe care sotia lui i-a creat-o in ultima perioada este una distorsionata. Antrenorul are argumente solide pentru fiecare afirmatie pe care a facut-o, iar in cazul lui Bebe, a sustinut ca a evitat sa-l mai vada tocmai pentru a nu-l baga in certurile dintre el si mama sa. Contrar celor spuse de Anamaria Prodan, Reghecampf s-a implicat in educatie lui Bebe si a avut grija ca cel mic sa studieze la unele dintre cele mai bune scoli din  lume.

„Pe Bebe l-am inscris, in vara, la Scoala Americana aici, in Bucuresti. Nu am plecat nicaieri fara el. El a fost cu mine in scoala, peste tot. Relatia mea cu el e foarte buna. Din cauza acestui conflict dintre mine si Anamaria, el sufera si a intervenit o raceala.

Stiu foarte bine cat de mult sufera Bebe. Eu il cunosc mai bine decat Anamaria de 10 ori. Stiu ca sufera, indiferent ce ii spune Bebe in fata, ii spune doar 50%. Normal ca sufera. Am 5 ani din 13 ani pe care-i are Bebe acum in care am dormit seara de seara cu el in pat.”

Bebeto este inscris la Scoala Americana din Bucuresti, una dintre cele mai prestigioase institutii de invatamant din Romania.  Tarifele de la Scoala Americana Internationala din Capitala variaza intre sumele colosale de 7500 si 21.000 de euro pe an, sume ce variaza in functie de cursurile pe care elevii le frecventeaza.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005834 (s)