News Flash:

Cristina Siscanu este disperata. Rudele vedetei se afla in Kiev si se lupta sa ii aduca in Romania

24 Februarie 2022
447 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Siscanu

Cristian Siscanu traieste clipe groaznice. O mare parte din familia ei este stabilita in Kiev, iar pe fondul realitatii crude de acolo, vedeta incearca sa ii aduca pe toti in tara, dar se pare ca fara rezultat. 

”Situatia e grava, de dimineata sunt ochi si urechi la stiri despre situatia din Ucraina. Asupra noastra se restrang lucrurile astea pentru ca verisoarele mele sunt ucrainence, fratele mamei e stabilit de foarte mult timp in Ucraina, are familie acolo, are doua fete de vasta apropiata cu mine, care au si ele famii si copii. Une e in Kiev, alta e in alta zona care nu e vizata de rusi. Verisoara mea stabilita in Kiev e la serviciu, e asistenta medicala, isi desfasoara in continuare activitatea in mod obisnuit”, a spus Cristina Siscanu pe Instagram.

”A vrut sa mearga sa-si alimenteze masina la benzinarie, a stat trei ore la coada sa o poata alimenta, toti sunt pregatiti pentru plecare in caz ca va fi nevoie. Unchiul meu mi-a spus ca sunt echipaje de politie peste tot, sunt verificate masinile”, a spus ea.

Declaratia de Razboi a lui Vladimir Putin
“Circumstantele ne cer sa actionam decisiv si imediat. Republica Poporului Donbas ne-a cerut ajutorul. In aceasta privinta, in acord cu articolul 51, sectiunea 7 din Carta Natiunilor Unite, cu sanctiunea Consiliului Federatiei si in acord cu tratatele de prietenie ratificate de Adunarea Federala si in baza acordurilor de asistenta mutuala cu republicile Donetk si Luhansk, am decis sa conduc o operatiune militara speciala.

Scopul acesteia este de a proteja oamenii care au fost supusi timp de opt ani abuzurilor, genocidului de catre regimul de la Kiev, iar pentru aceasta ne vom stradui sa demilitarizam si sa denazificam Ucraina, precum si sa-i aducem in fata justitiei pe cei care au comis numeroase crime sangeroase impotriva populatiei pasnice, inclusiv cetateni ai Federatiei Ruse.

Dragi compatrioti, sunt sigur ca soldatii si ofiterii fortelor armate ale Rusiei devotati tarii lor isi vor indeplini cu profesionalism si curaj datoria. Nu am nicio indoiala ca autoritatile de toate nivelurile vor actiona coordonat si eficient”, a declarat Vladimir Putin joi dimineata.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006114 (s)