News Flash:

Cu ce se ocupa fiica lui Mihai Gadea. Pustoaica de 19 ani i-a uimit pe toti cu talentele ei

24 Februarie 2022
815 Vizualizari | 0 Comentarii
Mihai Gadea

Mihai Gadea este unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de la noi. De ani buni, acesta este prezent pe sticla si a moderat unele dintre cele mai interesante emisiuni. In timp ce el a fost mereu expus luminii reflectoarelor, sotia si fiica lui au stat departe de aceasta celebritate si au ales sa bifeze reusita dupa reusita din umbra. 

Karina Masha Gadea le da parintilor ei toate motivele sa fie mandra de ea. Inca de cand era mica, fiica prezentatorului de la Antena 3 a stiut ce vrea sa faca cu parcursul ei profesional. Imediat dupa ce a luat examenul de Bacalaureat cu nota mare, Karina era convinsa ca va pleca la studii in Olanda. Intre timp, pustoaica s-a razgandit si a decis sa dea curs talentelor pe care le are. Desi tatal ei este unul dintre cei mai buni in domeniul jurnalistic, Karina nu este deloc atrasa de asta. Fiica lui Mihai este foarte talentata la muzica si la fashion, asa ca a decis sa mearga in directia asta.

Sustinuta mereu de catre parinti, Karina deja a pornit pe acest drum si a bifat primele reusite. Tanara a trebuit sa sustina mai multe examene complexe, iar intr-un final a fost acceptata la PoliModa, una dintre cele mai prestigioase scoli de moda din lume. Sunt doar trei astfel de institutii, una in New York, una la Paris, iar una in Florenta, cea la care fata lui Mihai Gadea a si intrat cu multa bucurie. Tatal ei are incredere in ea si stie ca va deveni una dintre cele mai bune din domeniu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004689 (s)