News Flash:

Daniel Buzdugan, la un pas de a comite o crima. Prin ce a trecut colegul lui Mihai Morar. „Faceam podcasturi in parnaie”

24 Februarie 2022
619 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan a fost la un pas de o adevarata tragedie. Totusi, evenimentul nefericit a fost evitat cu succes datorita unei forte desre care chiar el spune ca a fost una divina. Matinalul de la Radio ZU isi aminteste si acum acel episod si il povesteste cu lacrimi in ochi. 

In urma cu cativa ani, Daniel Buzdugan participa la o sedinta foto. Aceasta avea nevoie si de o anumita recuzita, asa ca cei care se ocupau de sedinta foto i-a facut rost de mai multe accesorii, printre care si o arma. Din neatentie, Buzdu a fost la un pas de a apasa pe tragaci si de a produce un eveniment nefericit. Totusi, in acel moment, acesta a fost oprit la timp de o forta divina. Daniel a declarat ca, instant, si-a adus aminte invataturile pe care le-a primit de la tatal lui care a fost agent de penitenciar si care stia cum se manuieste o arma.

Mi-am adus aminte ca mi-a zis tata sa nu indrept niciodata arma catre cineva, niciodata nu apesi pe tragaci fara sa te uiti. Dup-aia cand m-am uitat, era data pe foc automat, tu iti dai seama? La foc automat se elibereaza o gramada de gloante care au efect omorator la o mitraliera de genul asta, la un kilometru jumate, oamenii aia erau la douazeci de metri, iti dai seama ca acum poate eram pe viata, faceam podcasturi in parnaie!”, a declarat Daniel Buzdugan in podcastul lui Damian Draghici.

Tatal lui Daniel a decedat in 2013
„Una din cele mai triste zilei din viata mea: joi 9 mai 2013, in timp ce eram in direct la radio ZU, am primit un apel pe telefonul meu, am raspuns si o voce grava m-a anuntat: domnu’ Buzdugan, cu parere de rau va anunt ca acum jumatate de ora tatal dumneavoastra a murit”. Era cineva de la spital. A trebuit sa continui programul la radio ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat… Tata s-a stins usor, cu lumanare, in saptamana luminata, prima de dupa Pasti! Regret si in clipa de azi ca nu am fost acolo sa-l tin in brate, asa cum o facea el cu mine cand eram mic si ma plimba pe dealurile pitoresti ale Iasului, dupa ce venea din tura de noapte” a povestit Daniel Buzdugan, pe pagina lui de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007915 (s)