News Flash:

Cine este cel de-al patrulea jurat din editia de duminica a show-ului „iUmor”. „La ce am vazut aici... ”

24 Februarie 2022
384 Vizualizari | 0 Comentarii
iumor

Ana Morodan i-a surprins pe Delia, Cheloo si Mihai Bendeac in momentul in care a pasit pe covorul rosu al juratului surpriza. „Esti jurat cu drepturi depline!”, a fost mesajul transmis de Cheloo noii colege de juriu.

„Numele meu este Ana Morodan si sunt pregatita pentru orice in viata asta, dar ce am vazut pe scena la iUmor m-a socat chiar si pe mine. A fost o experienta de neuitat. Nu mi-am imaginat ca o filmare iUmor te consuma atat de mult, dar cu siguranta a fost inedit!”, a declarat noua jurata. Telespectatorii pot urmari cea mai noua editie si experienta Anei Morodan in postura de jurat iUmor, duminica, de la 20.00, la Antena 1.

Asteptarea a luat sfarsit. iUmor 12 va fi un sezon complet neasteptat, atat pentru telespectatori, cat si pentru juratii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare cand doar Delia, Mihai Bendeac si Cheloo aveau loc la masa juriului, mult asteptatul sezon 12 aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriza si pentru jurati, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi in fiecare editie cine le va fi coleg de juriu in ziua respectiva. 


Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac si juratul surpriza al fiecarei editii se vor lasa surprinsi de cele mai neasteptate numere de umor din toate colturile lumii. De la stand-up, magie, acrobatii, teatru sau mima si pana la cele mai neobisnuite forme de a impresiona juratii iUmor, concurentii vin si in acest sezon hotarati sa obtina voturile acestora. Invitatii speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon si vor demonstra din nou ca umorul nu are limite., arata comunicatul oficial al emisiunii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1115 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005978 (s)