News Flash:

Oana Roman, speriata de atacul Rusiei in Ucraina. Panicata, artista le-a transmis tuturor un mesaj. „Suntem expusi la pericol”

24 Februarie 2022
356 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana Roman

Ceea ce se intampla la granita cu Romania nu este deloc usor de trecut cu vederea. Putin a declasat atacul asupra Ucrainei, iar asta i-a speriat pe toti, de la mic la mare. Printre cei care isi fac griji de soara populatiei se numara si Oana Roman. Vedeta s-a trezit foarte panicata si a vrut sa le semnaleze si urmaritorilor ei ca situatia este cat se poate de serioasa.

Ingrijorarea Oanei Roman a atins cote maxime in ultimele ore. Fiica lui Petre Roman stia demult de speta cu Putin si dorinta acestuia de a incepe razboiul. Lucrurile s-au pus in miscare, iar situatia de la granita cu Romania este mai tragica ca niciodata. Ucrainienilor li s-a dat dreptul sa foloseasca arme, dar majoritatea au decis sa paraseasca capitala Kiev. Filmuletele are circula in online par de-a dreptul desprinse din filmele de groază, iar Oana simte ca acesta este un cosmar 

Vedeta a tinut sa precizeze ca ceea ce noi traim astazi s-a mai intamplat in urma cu 100 de ani, cand a fost si pandemie de gripa si razboi, la fel cum traim noi in zilele de azi.

"Ne-am culcat in pace si ne-am trezit in razboi. Aceasta este realitatea pe care o traim din nefericire. Aceasta generatie practic, in 2 ani am trait o pandemie si inceputul unui razboi. Practic asta s-a mai intamplat peste 100 de ani. Ma rog nu este un razboi mondial, dar este un razboi care se intampla intr-o tara cu care noi avem granita si suntem expusi la pericol.", le-a spus Oana Roman pe Instagram fanilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004660 (s)