News Flash:

Iubita lui Liviu Varciu o face praf pe sotia lui Andi Moisescu, Olivia Steer. ”Doamna Olivia, va tratati cu lamaita?”

24 Septembrie 2021
553 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Olivia

Un nou scandal de proportii este pe cale sa inceapa in lumea mondena de la noi. De data asta, personajele principale sunt Olivia Steer si iubita lui Liviu Varciu, Anda Calin. Cele doua se cearta pe baza ultimelor declaratii pe care le-a facut Olivia cu privire la refuzul vehement de a merge la specialisti atunci cand exista probleme de sanatate. Iubita lui Varciu nu a stat prea mult pe ganduri si s-a asigurat ca ii transmite un mesaj destul de clar.

Partenera lui Andi Moisescu le-a marturisit fanilor sai ca nu o sa recurga la testul Papanicolau sau la mamografie in aceasta perioada. Intre timp, unii admiratori au felicitat-o pentru decizia luata si i-au explicat ca se afla in aceeasi situatie, in timp ce altii au criticat alegerea facuta.

„A venit din nou acea perioada speciala a anului, cand iar nu imi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundite roz. #de_14_ani #nici_mie_nu_mi_e_frica”, a scris Olivia Steer, pe Instagram.

Anda Calin s-a enervat in momentul in care a citit mesajul Oliviei Steer, asa ca le-a explicat fanilor sai ca partenera lui Andi Moisescu ar instiga la nerespectarea recomandarilor medicale. ”Am gasit si motivul pentru care, Romania este pe primul loc in Europa la numarul de decese provocate de cancerul ovarian, de col si de san. Avem astfel de „doamne” care instiga la nerespectarea recomandarilor medicale. Mai rau este faptul ca 1500 de persoane ii apreciaza postarea. Sper doar sa o fi facut pentru poza si nu pentru descriere! Draga doamna Steer, dumneavoastra cu ce va tratati in caz de vreo boala? Cu lamaita si levantica? Si ce recomandati femeilor bolnave de cancer? Uleiuri?”, a transmis Anda Calin, pe Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006394 (s)