News Flash:

Impozit diferentiat pentru familiile cu copii, propus la Hunedoara

1 Noiembrie 2016
836 Vizualizari | 0 Comentarii
impozit
UDMR propune un sistem special de impozitare pentru familiile cu mai multi copii, alaturi de alte masuri concrete prin care calitatea vietii sa creasca, a declarat luni, intr-o conferinta de presa, presedintele filialei judetene UDMR Hunedoara, Iuliu Winkler. 
"UDMR propune crearea unui sistem special de impozitare, prin care familiile cu mai multi copii beneficiaza de stimulente in functie de numarul copiilor. Propunem si cresterea salariului minim pe economie, dar si implementarea unor masuri prin care pretul utilitatilor sa scada. Toate aceste masuri sunt vazute ca venind in beneficiul familiilor", a explicat liderul UDMR Hunedoara. 
Acesta a aratat ca educatia, consolidarea drepturilor comunitatii maghiare, dezvoltarea infrastructurii si modernizarea mediului rural, precum si bunastarea si siguranta familiilor sunt cei patru piloni ai Programului electoral al UDMR pe care liderul UDMR Hunedoara l-a catalogat "pragmatic si realist". 
Iuliu Winkler a aratat ca educatia reprezinta cea mai importanta prioritate a oricarui proiect pe termen mediu sau lung al Romaniei, apreciind ca doar printr-o armonizare a educatiei cu provocarile secolului 21 se poate spera ca noile generatii sa aleaga sa ramana sa traiasca in tara. 
Presedintele UDMR Hunedoara a mai spus ca este nevoie de dezvoltarea unei retele moderne de transport si comunicatii, prin care Romania sa fie conectata la Uniunea Europeana. "Proiectele de infrastructura intrerupte in Transilvania trebuie continuate, iar cele care nu progreseaza trebuie accelerate. Dorim sa impulsionam constructia de autostrazi, modernizarea de cai ferate, dar si extinderea infrastructurii de comunicatii", a spus Iuliu Winkler. 
In plan local, UDMR Hunedoara se va prezenta in fata electoratului cu un program structurat pe principiul unor poli de dezvoltare, a declarat, la randul sau, Lorintz Szell, candidat UDMR Hunedoara la Camera Deputatilor. Acesta a aratat ca pentru Valea Jiului, Uniunea sprijina deschiderea acestei zone prin intermediul investitiilor in infrastructura, in special finalizarea DN 66 A Uricani - Herculane, dar si continuarea modernizarii  DN 66, care leaga Valea Jiului de Targu Jiu. 
De asemenea, UDMR Hunedoara sprijina in continuare constituirea zonei metropolitane Deva-Hunedoara-Calan-Simeria, apreciind ca acest aspect va permite dezvoltarea unor proiecte de dezvoltare pentru tot acest areal. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006675 (s)