News Flash:

Un urmarit general si doi urmariti international, depistati de politistii de frontiera din cadrul SPF Nadlac

1 Noiembrie 2016
945 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Reprezentantii Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac au depistat si predat unor echipe de politisti, la finalul saptamanii trecute, trei barbati care figurau in bazele de date ca fiind urmariti international, respectiv urmarit general, informeaza purtatorul de cuvant al institutiei, Sergiu Mirza. 
Potrivit sursei citate, doi dintre barbati erau cetateni romani, iar al treilea cetatean bulgar, pe numele lor fiind emise, de catre autoritatile din Grecia, Belgia si Romania, mandate de arestare. 
"Unul dintre acestia, cetateanul roman Ilie P., in varsta de 25 de ani, domiciliat in judetul Valcea, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota, pe sensul de iesire din tara, cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera constatand ca pe numele barbatului era emis, de catre autoritatile din Grecia, un mandat european de arestare, pentru savarsirea de infractiuni contra persoanei. Al doilea, cetateanul bulgar Asanova I., in varsta de 34 de ani, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara la acelasi PTF, calatorind cu un autoturism inmatriculat in Belgia. In urma efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis un un mandat european de arestare emis de autoritatile din Belgia, pentru savarsirea infractiunii de trafic ilicit cu droguri", a precizat Sergiu Mirza. 
Acesta a mai mentionat ca cel de-al treilea barbat, Marian M., in varsta de 35 de ani, domiciliat in judetul Cluj, s-a prezentat si el la acelasi PTF, pentru iesirea din tara. Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele barbatului era emis, de catre autoritatile din Romania, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie. 
Cei trei barbati au fost predati unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Arad, in vederea luarii masurilor legale ce se impun. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1396 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009753 (s)