News Flash:

De ce umbla solistul de la Carla's Dreams mereu pictat pe fata. Artistul cheltuie o gramada de bani pe machiaj

11 Aprilie 2022
551 Vizualizari | 0 Comentarii
Carlas

Carla's Dreams nu mai are nevoie de prezentare. Piesele trupei vorbesc de la sine, iar Sergiu este recunoscut pentru profunzimea versurilor. Chiar daca sunt prezenti de ani buni pe scena muzicala de la noi, nimeni si nimic nu i-a convins sa renunte la machiaj. Si pe buna dreptate, avand in vedere ce sume investesc, anual, in picturile de pe fata.


Cei care au mers, cel putin o data, la un concert Carla's Dreams au observat ca machiajul artistilor ramane intact si dupa minute bune de cantat. Indiferent de temperaturile de afara si de efortul pe care il depun, fiecare linie si fiecare punct este la locul ei. Fanii s-au convins ca acestia nu au de gand sa renunte la makeup, asa ca au inceput sa aiba alte curiozitati. Intrebat ce sume investeste intr-un astfel de machiaj profesionist, Sergiu nu a stiu sa ofere o cifra exacta, dar a estimat ca se ajunge la 10-15 mii de euro pe an.


„Cantam cu mastile pe fata, nu este o idee originala, a fost rezultatul cautarii unui raspuns la intrebarea cum sa ne pastram intimitatea. Costurile difera in functie de complexitatea machiajului, dar daca am face o medie, cam o suta de euro pentru fiecare aparitie a trupei. Folosim produse biologice, cu coloranti alimentari si, pana acum, din fericire, probleme nu am avut”, a declarat, la un moment dat, Sergiu pentru Libertatea.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1111 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004673 (s)