News Flash:

Mihai Bobonete, gluma nesarata pe baza greutatii Ruxandrei Ion. Cum a reactionat producatoarea de seriale

11 Aprilie 2022
541 Vizualizari | 0 Comentarii
Ruxandra Ion

Mihai Bobonete a explicat, intr-un final, de ce fanii lui nu au avut niciodata ocazia sa il vada in prea multe productii romanesti. Actorul si Ruxandra Ion, cea care este in spatele serialelor nu au relatie foarte buna, iar acum se si explica de ce.

In cel mai recent episod de podcast, Mihai Bobonete a vorbit liber cu Adela Popescu. Cum Adela este una dintre preferatele Ruxandrei Ion, Bobonete a simtit nevoia sa spuna de ce el nu este atat de apropiat de ea. Nu pentru ca n-ar fi vrut, ci pentru ca relatia lor nu a debutat deloc cu dreptul, iar asta din cauza unei replici nesarate si prost inteleasa de catre Ruxandra.

„Relatia mea cu Ruxandra Ion a murit din fasa. A fost o perioada, dupa ce Teo Trandafir a suferit ce a suferit, Adrian Sarbu a ajutat-o sa treaca peste acel moment, si la un moment dat au facut o incercare si au zis, ba, ar trebui, ca sa-si mai revina, sa facem un serial, era o licenta luata din afara in care personajul principal era John Goodman care era un taximetrist si cu o nevasta. Teo era nevasta-mea, eu eram John Goodman, cautau un baiat mai grasut, mai falcos, si a trebuit sa facem un pilot. Si m-am dus sa fac pilotul si pentru mine era o provocare si pana la urma suna bine sa joci intr-un serial cu Teo Trandafir”, povesteste Bobonete in Podcast. 

„Si-am repetat noi, foarte misto Teo, si tot filmam, se dadea stop si la un moment dat sunt anuntat ca doamna Ruxandra Ion vrea sa vorbeasca ceva cu mine, presupun ca indicatii regizorale. Si ma uit asa prin incapere si nu stiam cine e doamna Ruxandra. Auzisem, nu eram prost, dar nu o cunosteam ca nu am avut treaba cu ea. 

Si la un moment dat imi zice cineva, vezi ca doamna Ruxandra este pe terasa. Si ies din casa in care filmam pe terasa, era o terasa cu un drum asa, era si o piscina in dreapta, si cand am iesit, doamna Ruxandra era imbracata intr-o rochie verde fosforescent, era vopsita putin in cap, rosu cu verde ceva de genul asta, avea o tableta cu husa verde fosforescent, un telefon verde fosforescent, un clipboard verde fosforescent si i-am zis: Buna ziua. Eu facusem un pas asa inainte. Si ea zice: Da unde te duceai, nu m-ai vazut? Eu i-am zis: Era si greu sa va ratez, referindu-ma la culorile fosforescente, in niciun caz la greutatea dansei. Nu ca s-a suparat, dar mi-a zis: Iesi. Si eu am plecat si eram: Dar… e fosforescent totul. Ba, era totul fosforescent, nu aveai cum s-o ratezi„, a povestit Bobonete amuzat in podcast. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007046 (s)