News Flash:

Mioara Velicu i-a interzis lui Liviu Varciu sa aiba o relatie cu nepoata sa. „Nu era potrivit”

8 Aprilie 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
Liviu Varciu

Ca orice bunica grijulie, Mioara Velicu si-a dorit mereu tot ce este mai bun pentru nepoata ei. Astfel, la un moment dat, aceasta s-a implicat si in alegerile sentimentale ale acesteia si a decis sa isi spuna parerea despre Liviu Varciu.

„Oricine si-ar dori sa aiba un asemenea ginere, dar mi se parea nepotrivit. Fiind artist, in meseria asta esti mai putin acasa si mai mult plecat in lume. Nu a fost soarta. Ea stie cel mai bine.Nu ca nu mi l-as fi dorit, nu era potrivit… din toate punctele de vedere este o vedeta, el este extraordinar, dar pentru nepoata mea voiam altceva, un om mai modest, un om cu care sa se inteleaga, cu care sa poata merge oriunde.Nu stiu daca ea m-a ascultat pe mine sau asa a fost sa fie ', a declarat Mioara Velicu, relateaza libertatea.ro.

„Sunt o bunica moderna, dar nu cu tot ce a aparut. Nepoata mea si-a pus inel in buric si eu eram impotriva si barbatul meu la fel. Am zis ca nu se poate, ca noi eram pe vremurile trecute. Si mama a spus asa: a mai spus indragita artista de muzica populara.
 

Desi mult timp a fost singur si nu a avut deloc noroc in dragoste, acum Liviu Varciu si Anda formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Anda l-a acceptat pe Liviu asa cum este si, mai mult, se pare ca a reusit sa ii arate acestuia ca nu totul se rezuma la aventuri de o noapte si ca familia este cea mai importanta. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006529 (s)