News Flash:

Primul hotel din spatiu este aproape gata. Cine este vedeta de la noi care ar vrea sa inchirieze o camera acolo

11 Aprilie 2022
411 Vizualizari | 0 Comentarii
hotel

Daca te intrebi cat de departe va ajunge tehnologia in urmatorii 10 ani, iti spunem doar atat: se va construi primul hotel spatial, iar turismul spatial nu va mai fi doar o utopie. 


Primul hotel din spatiu se va afla pe orbita Pamantului si va putea gazdui aproximativ 400 de persoane, potrivit Daily Mail. Proiectul celor de la Orbital Assembly Corporation (OAC) ar urma sa fie demarat in 2025, urmand ca in 2027 sa fie gata sa gazduiasca primii turisti. Statia spatiala va avea forma unui cerc urias si se va roti in continuu, pentru a genera gravitatie. Aceasta ar urma sa fie similara cu gravitatia care este pe suprafata Lunii. 
Hotelul ar urma sa aiba aproximativ aceleasi facilitati ca orice hotel obisnuit, printre care restaurante tematice, spa, cinematograf, sala de fitness etc. Statia va fi compusa din mai multe module, unele dintre ele urmand a fi inchiriate pentru companii sau guverne ale unor tari si folosite ca centre de instruire pentru astronautii care se pregatesc pentru misiuni pe Marte. 


Delia a povestit la un moment dat, cand a fost invitata intr-un podcast, ca i-ar placea sa experimenteze acest gen de turism, cand va fi disponibil. Se pare ca momentul nu e foarte departe, iar primul pas concret in acest sens a fost deja facut. Un pas mic pentru om, un pas mare pentru omenire, cum ar spune un proverb celebru. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006631 (s)