News Flash:

Verdict dur pentru Will Smith. Cati ani a primit actorul interdictie de a mai participa la Premiile Oscar

11 Aprilie 2022
327 Vizualizari | 0 Comentarii
Will Smith

Will Smith nu trece prin cea mai buna perioada a sa. Scaparea de la Premiile Oscar nu a ramas nepedepsita, iar dupa saptamani bune de analizat, Academia a ajuns la o concluzie.


Chris Rock nu va uita prea repede Gala Premiilor Oscar din anul 2022. Actorul a avut sarcina de a prezenta premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, dar, inainte de asta, a vrut sa adauge putina sare si piper momentului. Comediantul nu s-a putut abtine si a glumit pe seama sotiei lui Will, Jada Pinkett Smith despre care toata lumea stie ca s-a tuns scurt din cauza faptului ca sufera de alopecie.
Pentru Chris, acesta nu a fost un impediment si i-a spus ca de abia asteapta sa o vada, din nou, jucand in seria „G.I. Jane", un lungmetraj in a carei varianta oficiala din 1997 poate fi vazut Demi Moore. Deranjat de atitudinea lui Chris Rock, Will Smith a urcat pe scena, i-a dat o palma, apoi s-a retras pe scaun alaturi de sotia lui.


Momentul in care Will Smith l-a plesnit pe Chris Rock a devenit viral. Toata lumea a vorbit despre asta si in timp ce unii au crezut ca este doar o gluma, se pare ca totul a fost cat se poate de serios. Palma primita a fost una reala, iar Will Smith deja a primit interdictia de a mai participa la Premiile Oscar timp de 10 ani de acum incolo. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004726 (s)