News Flash:

Accesorii pentru aparatul tau auditiv – afla cum le gasesti pe cele potrivite

11 Aprilie 2022
292 Vizualizari | 0 Comentarii
accesorii aparate auditive

Auzul este unul dintre cele mai importante simturile ale omului. In cazul in care ai observat ca nu mai percepi clar sunetele din jurul tau, atunci poate fi vorba de o disfunctionalitate.

Mergi la un control pentru a verifica daca problema ta poate fi tratata cu ajutorul unor tratamente sau daca este necesar sa porti un dispozitiv medical. Bine este sa stii ca, pe piata vei gasi numeroase modele si diferite accesorii aparate auditive care iti vor imbunatati calitatea vietii.

Accesorii aparate auditive

Despre aceste accesorii trebuie sa stii ca sunt produse care pot fi conectate cu dispozitivul tau. Daca ai ales deja un aparat auditiv, atunci incearca si un produs auxiliar. Vei descoperi numeroase beneficii care te vor ajuta sa te bucuri cat mai mult de ce este in jurul tau. Iata care sunt cele mai cautate accesorii in mediul online:

·       dispozitiv de tipul smart connect - reprezinta o telecomanda care te va ajuta sa reglezi intensitatea sunetului in functie de nevoia ta. De exemplu, daca esti in casa poti seta un nivel al sunetului mai redus, iar daca mergi la cumparaturi unde este un zgomot ridicat pe fundal, poti seta un nivel mai ridicat al volumului. Astfel, vei putea auzi clar si vei comunica mult mai usor;

·       dispozitiv de tipul speech connect - cum ar fi daca ai putea comunica intr-un mod usor cu insotitorul tau? Cu ajutorul acestui accesoriu comunicarea va fi facila. Produsul reprezinta un microfon care transmite informatii si sunete din partea ta catre persoana care il poarta;

·       dispozitiv smart transmitter - acest accesoriu te va ajuta sa directionezi undele audio direct de la televizor sau de la un alt dispozitiv de tip smart catre aparatul tau auditiv. In felul acesta vei putea asculta cu usurinta emisiunile tale preferate sau muzica.

Categorii de aparate auditive

In cazul in care este prima oara cand vei purta un aparat auditiv, atunci este important sa stii ce produs sa alegi. Pe piata ai la dispozitie diverse modele, insa nu toate pot fi potrivite pentru tine. Testeaza dispozitivele si alege-l pe acela care te face sa te simti confortabil. Principalele categorii de aparate auditive sunt:

·       aparatul auditiv Retroauricular - acest model este unul pe care il poti purta cu usurinta in spatele urechii. Modelul este unul de dimensiuni potrivite care iti va permite sa auzi bine. In mediul on-line ai la dispozitie doua modele: digitale si analogice;

·       aparat auditiv Intraauricular - forma acestui dispozitiv este adaptata cu canalul auditiv. Avand o dimensiune redusa il poti introduce cu usurinta in ureche si astfel, acesta nu se va observa;

·       aparat auditiv Reincarcabil - in comparatie cu celelalte modele, pe cel reincarcabil il poti incarca la o priza. Producatorii garanteaza o perioada de 72 de ore de functionare.

Ingrijeste corespunzator aparatul tau auditiv

Aparatul auditiv este un dispozitiv menit sa-ti imbunatateasca calitatea vietii. Important este sa ai grija de el si sa elimini riscul de dezvoltare al bacteriilor, mai ales ca il vei purta pentru un auz clar. Asigura-te ca il feresti de razele puternice ale soarelui si de umeazeala. Mai mult, urmeaza indicatiile specialistului cu privire la modalitatea de dezinfectare. Depoziteaza-l intr-un loc cat mai curat atunci cand nu il utilizezi.

De unde poti cumpara un aparat audtiv si diverse accesorii?

Alege sa achizitionezi aparatul auditiv si accesoriile aferente de la un magazin specializat. Indiferent daca alegi sa mergi fizic sau preferi sa comanzi online, verifica mai intai lista produselor disponibile, termenul de garantie si review-urile altor clienti. Pe site-ul wesound.ro vei descoperi cele mai calitative produse si toate informatiile cu privire la aparat auditiv profesional pret.

Date de contact:

E-mail: office•wesound.ro

Telefon: +40314252726

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1166 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006281 (s)