News Flash:

Jennifer Lopez s-a logodit in secret cu iubitul ei. Cat costa inelul pe care l-a primit de la Ben Affleck

11 Aprilie 2022
386 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit in weekend. Cei doi au decis sa nu mai piarda timpul si sa isi uneasca destinele, mai ales ca iubirea dintre ei este mai puternica ca niciodata. De data asta, Ben Affleck s-a intrecut pe sine si i-a daruit iubitei sale un inel special.


Ben Affleck nu a mai vrut sa o scape printre degete pe Jennifer Lopez, asa ca a cerut-o de sotie. Totul s-a intamplat in mare secret, iar inelul nu este deloc unul banal. Affleck a surprins-o pe JLo cu un inel cu o piatra mare, verde care are o puternica semnificatie pentru artista. Jennifer a spus mereu ca verdele este culoarea ei norocoasa, inca de cand a purtat rochia Versace in 2000. Sora lui Jennifer Lopez a fost cea care a postat o imagine cu diva purtand bijuteria de mii de euro, alaturi de descrierea „S-a intamplat”. Inelul nu este deloc unul oarecare. Conform specialistilor, Ben a scos din buzunar pentru bijuterie intre 5 si 10 milioane de euro.


Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Gigli”, o comedie romantica aparuta in cinematografe doi ani mai tarziu. Chimia dintre personajele lor nu disparea cand se dadea ”stop”, asa ca, incet-incet, s-a infiripat ceva intre ei. J. Lo era casatorita la vremea aceea cu Cris Judd, cel de-al doilea sot al ei. Relatia nu mai mergea, asa ca cei doi au decis sa de desparta. Divortul s-a finalizat in 2003, iar la scurt timp, Jenny from the block a facut public faptul ca este intr-o relatie cu Ben Affleck, desi gurile rele spun ca idila lor incepuse inainte ca ea sa fie o femeie libera in acte. Tot in 2003 a aparut si filmul in care cei doi jucau, dar din pacate a fost o productie destul de slaba si nu a avut succesul asteptat. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006145 (s)