News Flash:

De ce sa folosesti piese din dezmembrari

21 Aprilie 2022
477 Vizualizari | 0 Comentarii
picture

Centrele de dezmembrari auto au devenit o solutie salvatoare pentru multi posesori de autovehicule. Iar prezenta in online a business-urilor de acest tip nu fac decat sa sporeasca multiplele beneficii oferite cumparatorilor.

De altfel, nu mai este o noutate faptul ca piesele auto second-hand reprezinta o alternativa rentabila si accesibila pentru reparatiile masinilor, o solutie economica de remediere ce atrage dupa sine economii considerabile in bugetul fiecarui client.

Exista un numar foarte mare de posesori de automobile din Romania care apeleaza constant la parcurile de dezmembrari pentru a-si achizitiona, in principal, elemente pentru caroserie, mecanica si interior. Si nu e de mirare, avand in vedere avantajele achizitionarii uneia sau mai multor piese auto online.

Cost redus

Unul dintre principalele motive pentru care tot mai multi soferi apeleaza la piesele auto originale second-hand consta in preturile accesibile. Fie ca vorbim de intretinere, reparatie sau imbunatatirea performantei autovehiculului, achizitionarea pieselor din centrele de dezmembrari auto poate aduce o economie chiar si de peste 50%.

In functie de componentele auto cautate, costul poate fi cu 20-80% mai mic fata de costul pieselor OEM (Original Equipment Manufacture) si variantele aftermarket. Si asta, fara a face rabat de la calitate. Fiecare piesa este verificata si testata in conformitate cu standarde riguroase, rezultand, astfel, o gama variata de piese de schimb reciclate/testate/verificate, la preturi accesibile.

Gestiunea pieselor din dezmembrari si livrarea rapida

Prin folosirea unui sistem simplu si eficient – scoaterea piesei de pe masina, verificarea ei, etichetarea cu un cod de bare, respectiv, cu marca, modelul, motorizarea si anul de fabricatie, scanarea si intrarea automata in gestiunea parcului – dezmembratorul poate cauta direct in fisierul cu piese auto sau in programul dedicat. Astfel, in urma unei comenzi plasate, vanzatorul poate pune piesa la curier in doar cateva minute.

Pe langa metoda clasica de livrare a coletului prin curier sau ridicare de la sediul parcului de dezmembrari, acum exista si posibilitatea de livrare in puncte Easybox – lockere securizate de unde clientul isi poate ridica pachetul la orice ora, fara a fi conditionat de programul curierului. Cea din urma varianta de livrare aduce, de asemenea, o livrare mai rapida si costuri reduse de transport.

Factura si garantie pentru produsele achizitionate

Cu toate ca piesele auto second-hand nu sunt noi, asta nu inseamna ca nu vin la pachet cu garantie. Spre deosebire de unele piese aftermarket care pot fi fabricate si comercializate de catre producatori fara licenta, elementele componente originale din centrele de dezmembrari auto sunt insotite de factura.

Mai mult, in anumite conditii, piesele achizitionate pot fi returnate la centru, astfel ca nu vor reprezenta un inconvenient sau o cheltuiala inutila pentru posesorul autoturismului ce necesita reparatii. In acest caz, clientii nu vor fi atrasi cu tot felul de artificii de marketing, elemente alternative sau complementare, unitatile de dezmembrari auto mizand, in schimb, pe asistenta reala oferita celor care vor sa beneficieze de costuri reduse, dar fara a le fi afectata siguranta in trafic.

Dezmembraru.ro se numara printre parcurile de dezmembrari auto bine organizate, care vinde online, transparent, printr-o interfata prietenoasa a site-ului ce-i confera incredere si credibilitate, care ofera poze la orice piesa disponibila, care onoreaza comanda facuta in cel mai scurt timp prin cele mai bune servicii de curierat din Romania (Fan Curier, Sameday) si prin optiunea de livrare catre Easybox pentru piesele care incap fizic in lockere (fiind primul dezmembrator din tara care introduce optiunea de livrare a pieselor catre Easybox!).

 


cost redus
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006170 (s)