News Flash:

Un celebru actor de la Hollywood i-a uimit pe toti. Barbatul s-a casatorit la 57 de ani

20 Aprilie 2022
408 Vizualizari | 0 Comentarii
casatorie 1

Cand esti vedeta si toate bliturile paparazzilor sunt indreptate catre tine, organizarea unei nunti in secret poate fi o adevarata provocare. Celebritatile de peste Ocean si-au propus ca unul dintre cele mai importante evenimente din viata lor sa fie unul intim si se pare ca unora le-a reusit.

Azi sunt doar doi tineri indragostiti, iar maine apar cu verighetele pe deget. Ca sa scape de paparazzi si fani nepoftiti multe vedete aleg sa se casatoreasca in secret. Unele dintre ele incearca sa isi tina chiar si vietile private… cu adevarat private. Da, si starurile fac eforturi fantastice pentru ca cele mai importante zile din vietile lor sa ramana un secret.

Keanu Reeves este un astfel de exemplu. Actorul este recunoscut pentru stilul de viata simplu pe care il abordeaza, dar si datorita faptului ca nu ii place deloc sa iasa in evidenta. Cum asta il defineste cel mai bine, Keanu a decis ca si cel mai important eveniment din viata lui sa aiba loc tot in secret. Astfel, actorul din „Matrix” si-a unit destinul cu cel al iubitei sale, Alexandrei Grant, cea care ii este alaturi de mai bine de patru ani.

O sursa din anturajul actorului de 57 de ani a fost cea care a confirmat, pentru okmagazine.com, ca Reeves si iubita lui s-au logodit. Mai mult, se pare ca actrita Sandra Bullock a fost cea care l-a convins pe Keanu sa faca pasul cel mare.

“Keanu a cerut-o in casatorie pe Alexandra cand s-au intors din Europa, unde el a filmat mai multe pelicule. Ea a fost alaturi de el pe toata aceasta perioada, iar atunci el si-a dat seama ca nu poate trai fara ea. A avut o discutie sincera cu Sandra Bullock, iar ea l-a convins sa cumpere inelul. E foarte fericit cu decizia sa”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004892 (s)