News Flash:

Cat costa o bucata de miel sau pasca preparate in restaurantul lui Chef Nicolai Tand

20 Aprilie 2022
341 Vizualizari | 0 Comentarii
Nicolai

Nicolai Tand este unul dintre cei mai cunoscuti Chefi de la noi din tara. Preparatele lui satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi, iar cei care le-au degustat, macar o data, au fost impresionati de maiestria pe care acesta o creaza in farfurie. Evident, un astfel de preparat nu este deloc unul ieftin, mai ales ca Tand este un bucatar cu notorietate.

Pastele se apropie cu pasi repezi, iar gospodinele au intrat in febra pregatirilor. La tara, traditiile se duc mai departe, iar pentru multe doamne, Saptamana Luminata este una speciala. Se coc cozonaci, pasca, se fierb oua si nu numai. Mesele se umplu cu bucate in asteptarea rudelor plecate la oras.

La oras, situatia este cu totul si cu totul alta. Doamnele nu au deloc timp, din cauza programului incarcat, asa ca apeleze la solutia salvatoare. Servicii de catering si restaurantele au comenzi nenumarate in aceasta perioada si de abia mai fac fata cererilor. Fie ca este vorba de preparate complexe, fie ca este vorba de dulciuri, gospodinele de la oras le-au trecut pe toate pe lista.

Un astfel de restaurant foarte cautat este si cel al lui Nicolai Tand, cunoscutul bucatar de la „Neatza cu Razvan si Dani”. In Capitala, acesta este renumit pentru gogosile extraordinare pe care le face, dar nu sunt singurul preparat care i-a dat pe spate pe bucuresteni. In perioada Pastelui, restaurantul lui Nicolai este asaltat de comenzi, iar cei care vor sa se laude ca au pus pe masa preparate gatit de un chef scolit in afara, trebuie sa stie ca nu sunt deloc ieftine. Drobul de miel in varianta Nicolai Tand costa 99 lei bucata de 800 de grame. De asemenea, exista si varianta fripturii de miel la cuptor, cu legume si rosii. In acest caz pretul se ridica la 125 de lei pentru o portie care cantareste 1,5 kilograme. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 43 queries | Mysql time :0.010132 (s)