News Flash:

Cleopatra Stratan i-a luat fata lui Jennifer Lopez. Cu ce se lauda fiica lui Pavel Stratan

20 Aprilie 2022
529 Vizualizari | 0 Comentarii
Cleopatra

Cleopatra Stratan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara. Fiica lui Pavel Stratan a crescut in fata miilor de fani, iar revenirea ei in peisajul muzical a fost una dintre cele mai placute surprize. De cand s-a casatorit cu Edward Sanda, cei doi fac senzatie si pe TikTok. Cleo este foarte activa acolo, iar videoclipurile ei sunt foarte apreciate de catre toata lumea. Mai nou, unul dintre videoclipurile create de ea si Edward l-a depasit pe cel creat de Jennifer Lopez si Alex Rodriguez, pe vremea cand erau impreuna. 

Cariera artistei a evoluat si de la piesa ”Ghita”, Cleopatra a ajuns sa lanseze piese de zeci de milioane de vizualizari. Artista a luat o pauza de la lumina reflectoarelor, iar atunci cand a revenit solo, in 2018 cu piesa ”Te las cu inima” i-a uimit pe multi. Iubita lui Edward Sanda s-a schimbat foarte mult, iar transformarea ei in domnisoara nu a facut decat sa ii aduca multe aprecieri.

Ceea ce nu multi stiu este faptul ca iubita lui Edward Sanda a avut o cariera fulminanta inca de mica. Pe vremea cand altii de abia invatau sa vorbeasca, Cleopatra deja bifa record dupa record si toate datorita piesei „Ghita”.

„Sase recorduri mondiale. Sunt niste recorduri cu care ma mandresc. Toate recordurile si toata cariera mea si invart in jurul piesei „Ghita”. „Cel mai tanar artist de succes”, „Cel mai tanar artist cu trei premii MTV”, „Cel mai tanar artist care a sustinut un concert de doua ore si jumatate in fata unui public numeros”, „Cel mai tanar artist care a lansat un hit mondial”, „Cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa” si „Cel mai tanar artist care a lansat un album de succes”, a declarat Cleopatra, recent, intr-un podcast.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006250 (s)