News Flash:

Fostul ingeras Victoria's Secret, Adriana Lima este insarcinata pentru a treia oara si a dezvaluit sexul bebelusului

20 Aprilie 2022
382 Vizualizari | 0 Comentarii
Adriana Lima

Adriana Lima traieste o frumoasa poveste de dragoste cu iubitul Andre Lemmers. Modelul este pe ultima suta de metri cu sarcina, asa ca a decis sa nu mai prelungeasca suspanul. Adriana a dezvaluit sexul bebelusului si toata lumea i-a coplesit cu mesaje de felicitari.

Adriana Lima, modelul in varsta de 40 de ani mai are doi copii, Valentina, de 12 ani si Sienna, in varsta de 9 ani, ambele din casnicia anterioara cu Marko Jaric. Cei doi s-au despartit an 2014, dupa un mariaj de cinci ani. 

Acum, modelul este din nou insarcinata si, inca de cand a anuntat ca va mai veni un copil pe lume, fanii au inceput sa faca speculatii cu privire la sexul acestuia. Adriana a postat un videoclip pe Instagram, asa cum se poarta in lumea vedetelor si tot de acolo au avut ocazia cu totii saa fle ca Lima va deveni mamica de baietel. 

„Dezvaluirea are loc… Multumesc •genderrevealmiami pentru ca ai organizat petrecerea pe ultima suta de metri si •alebomeny si •lucas.bomeny pentru ca ati surprins momentul. Multumesc •patycantoni pentru ca ne-ai facut sa aratam bine! #babygenderreveal”, a scris Adriana in descrierea clipului video.

Modelul a anuntat in luna februarie ca urmeaza sa devina mama pentru a treia oara tot prin intermediul unui clip video pe care l-a postat pe TikTok.

„Lui Andre ii place sa ma sperie… dar azi este ziua razbunarii”, a scris Lima in descrierea video ce continea mai multe momente amuzante in care iubitul sau ii facea diferite farse. La sfarsitului video-ului, Adriana arata o poza cu testul de sarcina ce indica un rezultat pozitiv. Cei doi au confirmat ca formeaza un cuplu anul trecut in septembrie, cand au participat la Festivalul de Film de la Venetia. Chiar daca sunt destul de discreti in ceea ce priveste relatia lor, Adriana Lima i-a transmis iubitului sau un mesaj emotionant pe 14 februarie, cu ocazia Zilei Indragostitilor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004964 (s)