News Flash:

Cum a ajuns una dintre cele mai premiate artiste din lume sa dea numele unei noi specii de mirapode

20 Aprilie 2022
335 Vizualizari | 0 Comentarii
miriapode

Derek Hennen, un doctorand entonolog care a absolvit Universitatea din Virginia in 2020 a reusit sa o dea pe spate pe Taylor Swift. Derek a descoperit o noua specie de miriapode pe care a numit „Nannaria swiftae”. Oricat de ciudat poate parea, in spatele acestei alegeri a existat o motivatie foarte puternica.

In procesul lui de cautare, Hennen a calatorit in 17 state, inclusiv in Virginia, Carolina, Pennsylvania si New York. De multe, acesta a calatorit alaturi de altii si nu rata nicio ocazie de a asculta piesele lui Taylor Swift in masinile soferilor. Noua specie de miriapode a fost gasita in Fall Creek Falls State Park din Tennessee, un oras care le aminteste tuturor de inceputurile lui Tay-Tay in muzica.

In 2013, Printul William a avut ocazia sa interactioneze cu Taylor Swift, iar momentul este unul demn de povestit mai departe. Printul se afla la evenimentul caritabil pentru Centrepoint, atunci cand Taylor Swift l-a luat de mana. Ce a urmat dupa, a spus chiar William.

„Cred ca sunt aproape 10 ani de atunci. Nici nu-mi vine sa cred ca povestesc asta. Am mers la gala de strangere de fonduri pentru Centrepoint, o organizatie pentru copiii abandonati pe care o sustin de foarte mult timp. Este o gala anuala la care au participat Jon Bon Jovi si Taylor Swift care, apropo, aproape ca m-a calcat pe picioare. 

Cand m-am asezat sa-l privesc pe Jon Bon Jovi facandu-si numarul pe scena, m-am gandit ca treaba mea acolo s-a incheiat. Mananc ceva, discut cu cateva persoane si gata, pot sa plec acasa. Nici nu aveam de gand ce urmeaza sa se intample. Am stat langa Taylor Swift, era in stanga mea.

Dupa ce Jon a terminat prima piesa, a fost o pauza, moment in care ea s-a intors spre mine. M-a luat de mana, m-a privit in ochi si mi-a spus <>. Am urmat-o pe scena ca un catelus, parca eram in transa.”, a declarat William in episodul special de Craciun al celor de la Apple Fitness+, „Time to Walk”.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006332 (s)