News Flash:

De ce a luat Magda Catone decizia de a se inscrie la Teologie la varsta de 63 de ani

21 Aprilie 2022
433 Vizualizari | 0 Comentarii
Magda Catone

Magda Catone a fost de mica o visatoare. Desi a ajuns una dintre cele mai cunoscute actrite de la noi, Magda si-a dorit demult sa urmeze o facultate cu un alt profil decat cel absolvit deja. Astrele nu s-au aliniat in favoarea ei decat acum, la 63 de ani cand poate spune ca este studenta. Actrita a ales profilul teologic, mai ales ca a fost atrasa tot timpul de el. Magda se simte foarte implinita si vrea sa se dedice in totalitate studiului, ba chiar vrea sa se perfectioneze cu ajutorul masterului. 

„Sunt studenta in anul I, la Teologie. E o pasiune din familie, de cand eram copil, si am reusit abia acum sa mi-o indeplinesc. Faci doi ani, trei cu licenta, dar eu voi da si masteratul”, a declarat Magda Catone pentru impact.ro.

Magda Catanone si-a facut deja planul pentru sarbatori si are de gand sa mearga la Manastirea de la Horezu, acolo unde are o legatura speciala cu maicutele si cu preotii. A devenit deja o traditie ca aceasta sa petreaca sarbatorile Pascale intr-un loc incarcat cu liniste si pace, precum manastirile. „De sarbatori, posibil sa plec, sa stau cu prietenele mele, maicutele. Obisnuiesc sa merg la Manastirea Horezu”, a mai spus Magda Catone.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005394 (s)