News Flash:

Iubitul Rihannei a fost arestat pe aeroportul din Los Angeles. Ce fapta grava a comis artistul

20 Aprilie 2022
296 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna 1

Rihanna continua sa primeasca semne ca A$AP Rocky nu este pregatit in totalitate pentru ipostaza de tatic. Nu o zicem noi, ci faptele care vorbesc de la sine. Mai exact, iubitul artistei a fost arestat in urma cu cateva minute si nimeni nu intelege ce se intampla, de fapt. 


A$AP Rocky se intorcea din Barbados cand s-a produs inevitabilul. O echipa de politisti il asteptau pe rapper pe aeroportul din Los Angeles, acolo unde urma sa aterizeze. Imediat cum a intrat in terminal, Rocky a fost saltat de catre oamenii legii, i-au fost puse catuse si a fost indreptata catre el o arma, tocmai pentru a nu face vreun gest nesabuit. Se pare ca motivul ar fi un incident din 2021, cand rapper ar fi impuscat o persoana de 3-4 ori cu o arma letala, sustin cei de la TMZ. 

In cateva luni, Rihanna urmeaza sa devina mamica si a vorbit recent despre aceasta perioada minunata din viata ei. „Moda a fost mereu una dintre pasiunile mele. Era de asteptat sa definesc si un stil al femeilor insarcinate. Nu imi place sa ma simt inconfortabil in hainele pe care le port. 
Cand am aflat ca sunt insarcinata, deja mi-am spus ca nu voi cumpara haine de la sectiunea maternitate. Imi pare rau, dar este mult mai amuzant sa ma imbrac acum. Nu voi lasa ca asta sa dispara doar din cauza faptului ca resimt anumite schimbari la nivelul corpului.
Pana acum, toata sarcina este o calatorie uimitoare pentru mine. Ma bucur de ea ca atare de la o saptamana la alta. Mereu apare ceva nou, iar asta ma incanta foarte tare.”, a declarat Riri pentru Vogue

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1180 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006896 (s)