News Flash:

De ce a fost, de fapt, Alexandra Stan parasita de iubitul ei. “Fiecare pe cont propriu”

14 Februarie 2022
447 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandra Stan

Pe cat de bine ii merge pe plan profesional, pe atat de prost ii merge pe plan sentimental. De cativa ani buni, se pare ca Alexandra Stan este ghinionista si nu reuseste sa isi gaseasca sufletul pereche. 

Alexandra Stan anunta anul trecut ca se casatoreste. Din pacate, bucuria nu a durat mult, nici pentru ea, nici pentru fanii care ii doreau sa aiba o familie frumoasa. La scurt timp dupa pronuntarea divortului, Alexandra s-a afișat la bratul lui Alex parker. Fanii au intuit demult ca cei doi nu mai sunt impreuna, dar abia acum a preluat cineva fraiele situatiei si a recunoscut adevarul.

„Am avut o multime de peripetii pe plan emotional, dar, da. Am fost fericit. Pai, da, pentru ca fara peripetii nu simti ca traiesti. Da, da, ati citit foarte bine. Noi suntem prieteni de multi ani si cu ocazia single-ului nostru, „Home Alone”, am stat destul de mult in studio, am petrecut si mult timp impreuna, extra, si suntem acum fiecare pe cont propriu, in studiouri diferite. Nu mai suntem impreuna, dar suntem foarte buni prieteni”, a declarat Alex Parker, potrivit Click.ro

Alex Parker este romanul care a reusit performanta la care unii artisti nici nu indraznesc sa viseze. Artistul a lansat ”I want the money”, un imn al criptomonedelor si nu a trecut mult timppana cand vizualul ei a ajuns pe Times Square, celebra intersectie comerciala din Manhattan. Dar asta nu este tot. Despre piesa generatiei crypto au mai scris si publicatii importante precum Daily Beat, Wonderland si Rolling Stones India.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006485 (s)