News Flash:

Ce pensie are Corina Chiriac. Artista de abia traieste de pe o zi pe alta. “Daca stiam… “

14 Februarie 2022
415 Vizualizari | 0 Comentarii
Corina Chiriac

Corina Chiriac este una dintre veteranele muzicii, dar si ale televiziunii. Vedeta a trait o viata intreaga in lumina reflectoarelor si s-a bucurat de aprecierea miilor de fani. Acum, dupa o carierea de zeci de ani, Corina Chiriac a decis sa se retraga si sa se bucure de pensie.

Corina Chiriac face parte din categoria vedetelor care s-au retras si au toata baza in pensia pe care o primesc de la stat. Din nefericire, in cazul marii artiste, la fel ca si in cazul altor colegi de-ai ei de breasla, ajutorul primit nu este deloc unul pe masura anilor de munca. Artista nu se mai ascunde si a recunoscut ca daca ar fi stiut ce trai o asteapta dupa renuntarea la emisiunea de pe National TV, avea grija sa investeasca altcumva banii.

In anul 2020 Corina Chiriac a decis sa se retraga din televiziune, dupa o viata plina de reusite, vedeta se simte foarte bine in momentul actual. Dupa mai mult de 50 de ani de cariera in muzica, artista primeste o pensie foarte mica si duce grija zilei urmatoare.

Artista a spus ca si-a redus la minima necesitate cheltuielile si ca daca ar fi stiut ce vremuri vin nu si-ar mai fi scos CD-urile pe cheltuiala proprie.

,,Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minima necesitate cheltuielile. Poate ca daca banuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuiala pro­prie. Experienta de viata m-a invatat sa razbat in toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravietuitor, prin spiritul meu liber", a spus Corina Chiriac.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1330 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007595 (s)