News Flash:

Dani Otil, vestea care o va face geloasa pe Gabriela. ”O chem la nunta. Doar asa pot primi bani de la PRO TV”

11 Noiembrie 2021
465 Vizualizari | 0 Comentarii
Dani Otil

Dani Otil are planuri marete pentru perioada urmatoare. Prezentatorul de la Neatza va organiza o a doua nunta, mult mai mare, cu mai multi invitati, iar lista este una foarte interesanta. Cel mai probabil, nimeni nu a uitat relatia acestuia cu Mihaela Radulescu. Nici macar el. Tocmai de aceea, matinalul are de gand sa o invite la nunta.

Anii au trecut, relatia cu Mihaela nu a durat prea mult, iar acum, Dani Otil este casatorit cu acte-n regula cu Gabriela. Cei doi au organizat un eveniment restrans la care au participat familia si prietenii. Dani si iubita lui nu si-au dorit o petrecere grandioasa, mai ales ca in acel moment, Gabi era insarcinata. Iubita lui Dani si-a revenit miraculos de repede si, dupa ce au organizat botezul celui mic, au in plan si o nunta mai mare.

Vestea a fost data de Dani Otil la discutia cu Speak. Prezentatorul si sotia sa pun la cale un eveniment cu multi invitati. Spre surprinderea multora, de data asta, pe lista de invitati se va afla si Mihaela Radulescu.

”Perioada in care am fost cu Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine. Eram un tanar de 28 de ani care facea dragoste cu o femeie mai batrana. Tot timpul imi zicea <<Dani, eu sunt atat de batrana incat trebuie sa iti cautam o nevasta>>. Am uitat s-o chem la nunta. Are plicul pregatit. Am vorbit tot. Eu am facut o nunta cu 30 de persoane. O s-o chem cand fac nunta aia mare. E singura mea sansa ca ctstig bani de la PRO TV.”, a declarat Dani Otil.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006693 (s)