News Flash:

Va avea cel mai mare salariu din Superligă

Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj un contract valabil din vară pentru următoarele trei sezoane

16 Aprilie 2024
76 Vizualizari | 0 Comentarii


Dan Petrescu (56 de ani) a încheiat un contract cu CFR Cluj care intră în vigoare din vara aceasta și este valabil pentru următoarele trei sezoane. Patronul clubului CFR Cluj a declarat că Petrescu va fi responsabil de construirea unei echipe câștigătoare în viitorul apropiat.

Pentru a-l motiva să aducă titlul de campion în noul sezon, Ioan Varga i-a oferit lui Dan Petrescu cel mai mare salariu din SuperLigă.

„Am închis (n.r. negocierile contractuale cu Dan Petrescu)! Dan Petrescu va veni din vară. 

Nu pot să spun ce salariu va avea la CFR Cluj, dar va fi cel mai mare din România. E normal să fie așa. Este cel mai bun antrenor din România! Nici nu mi-am făcut griji că nu va accepta. Dan este ca acasă la Cluj și la CFR.

Eu nu sunt pentru locul 2 sau 3. Niciodată nu m-am mulțumit cu asta! Dacă îl aduc pe Dan Petrescu ce înseamnă? Că îmi doresc locul 1. Îi voi face echipă de titlu”, a afirmat Ioan Varga, potrivit ProSport.


Conform unor informații neoficiale, salariul estimat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj ar urma să fie de 30.000 de euro lunar. Cu 224 de meciuri la activ pentru echipa din Ardeal, Petrescu este deja deținătorul a patru titluri de campion al României. Este de așteptat ca Dan Petrescu să preia conducerea CFR-ului după încheierea sezonului actual. Într-un meci disputat duminică seara pe teren propriu, CFR Cluj a fost învinsă de FCSB cu scorul de 0-1. Echipa ardeleană ocupă locul al doilea în clasament, având 31 de puncte, la egalitate cu Universitatea Craiova.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1109 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004443 (s)