News Flash:

Evenimente sportive importante, la început de aprilie, în Timișoara

Între 4 și 9 aprilie 2024, la Sala Polivalentă „Constantin Jude”, au loc mai multe competiții de gimnastică

3 Aprilie 2024
81 Vizualizari | 0 Comentarii

Între 4 și 9 aprilie 2024, Sala Polivalentă „Constantin Jude” va găzdui mai multe competiții naționale organizate de Federația Română de Gimnastică. Primăria Timișoara va colabora cu federația în cadrul evenimentului numit „Regalul Gimnasticii”.

Evenimentul din aprilie va include mai multe competiții de gimnastică, printre care Campionatul Internațional de Gimnastică Artistică Feminină „Rising Star“, Campionatul Național de Juniori și Selecția Echipei Naționale de Seniori. În calitate de partener, Primăria Timișoara va pune la dispoziție locația pentru desfășurarea competițiilor, care va fi Sala Olimpia.

„Menționăm că, prin protocolul de colaborare cu Federația Română de Gimnastică, Primăria Municipiului Timișoara va pune la dispoziție Sala Sporturilor «Constantin Jude», asigurând și plata serviciilor și utilităților pe perioada evenimentului. Proiectul de hotărâre privind aprobarea protocolului va fi supus votului consilierilor locali în următoarea ședință de plen.

Prin asemenea evenimente, susținem sportul de masă ca bază de selecție pentru marea performanță, oferind, totodată, recunoaștere campioanelor noastre, pentru munca lor extraordinară și modelul de viață pe care îl oferă”, declară reprezentanții primăriei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005426 (s)