News Flash:

își doresc să joace în Superligă

Reprezentanții CSM Reșița fac eforturi pentru ca echipa să aibă drept de promovare în Superligă

10 Aprilie 2024
92 Vizualizari | 0 Comentarii

CSM Reșița depune eforturi susținute în această perioadă pentru a asigura dreptul echipei de a promova în Superligă în sezonul competițional 2024/2025! Primele demersuri au fost deja întreprinse, iar Cristi Bobar, unul dintre reprezentanții clubului, are încredere că eforturile depuse vor fi răsplătite cu succes!

O contribuție semnificativă în această direcție o are și Asociația Toți pentru Metalul Reșița, o nou-înființată asociație a suporterilor, care va fi implicată în acest proces.

„Suntem deja în discuții și vom face o asociație din care vor face parte Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria Reșița, SC Piețe Reșița SRL și Asociația Toți pentru Metalul Reșița. Consiliul Județean și-a desemnat deja reprezentații, iar la următoarea ședință vor fi desemnați și ceilalți membri, conform procedurilor. Noi trebuie să ne încadrăm până în luna iunie, atunci va trebui să depunem actele la Federația Română de Fotbal pentru a obține dreptul de promovare în sezonul viitor. Mai sunt unele proceduri de făcut la tribunal și la Agenția Națională pentru Sport. Suntem puțin într-o cursă contra cronometru, dar cred că vom reuși”, a afirmat Cristi Bobar, directorul CSM Reșița, citat de caon.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1381 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004598 (s)