News Flash:

E meci sâmbătă pe stadionul „Ștefan Dobay”

CSC Dumbrăvița joacă acasă cu CSC Dumbrăvița în primul meci din play-out-ul Ligii a II-a

5 Aprilie 2024
90 Vizualizari | 0 Comentarii


CSC Dumbrăvița se pregătește pentru primul meci pe teren propriu din faza play-out a Ligii a II-a. În etapa a doua din grupa A, echipa alb-verde va întâlni CSM Reșița, altă echipă bănățeană din același eșalon. Meciul este programat pentru sâmbătă, de la ora 11, pe stadionul „Ștefan Dobay”.

În plus, problemele medicale devin tot mai serioase în lotul echipei din Timiș.

„Așa harababură la nivel de lot ca în aceste două săptămâni n-am avut niciodată. Aș fi vrut altceva de la acest play-out, dar la ceea ce se întâmplă în ultimul timp este foarte greu de spus ce va fi la meciul de sâmbătă. Astăzi se accidentează unul, mâine revine altul, poimâine la fel. Miercuri am avut trei accidentați după un meci cu o echipă de juniori… Este incredibil! Nici n-aș putea spune cine lipsește sau cine și-a revenit, pentru că azi se antrenează, apoi îl doare, se oprește… Singurul absent cert este Salhi, care mai are o etapă de suspendare. Dintre ceilalți jucători care au fost accidentați, habar n-am dacă ne putem baza pe cineva. Pe lângă ei am avut probleme și cu alți jucători, care, așa cum am zis, o zi s-au antrenat, o zi au stat și așa mai departe. Este o situație prin care nu am mai trecut. O să și dau un exemplu, nu pentru a mă plânge. Pur și simplu asta este realitatea! În timpul antrenamentului de joi, am schimbat de trei ori așezarea care aș vrea eu să fie la startul meciului de sâmbătă. De trei ori am schimbat, pentru trei probleme apărute în timpul antrenamentului. Incredibil așa ceva, la un antrenament destul de lejer!”, a afirmat antrenorul Cosmin Stan.

CSC Dumbrăvița și CSM Reșița s-au întâlnit în urmă cu doi ani în barajul de promovare în Liga a II-a, unde echipa din Timiș a reușit să obțină victoria la penalty-uri. Meciurile au fost intense, dar nu au condus la apariția unei rivalități între cele două echipe.

„Să fim serioși, între Dumbrăvița și Reșița nu este o rivalitate. Au fost acele meciuri de baraj și meciul de campionat din toamnă și cam atât… Este clar că fiecare echipă își dorește maximum din meciul acesta, dar în niciun caz nu o simt ca o rivalitate. Reșița este o echipă bună, drept dovadă și rezultatele pe care le-au avut. Au luptat pentru play-off până la finalul sezonului regular. E o echipă în creștere clară și care începe să își stabilizeze și sistemul de joc, din ceea ce văd eu din afară”, a mai spus Cosmin Stan.


Înaintea partidei de sâmbătă, antrenorul echipei din Reșița, Flavius Stoican, a afirmat că jucătorii săi se vor confrunta cu o echipă puternică pe terenul adversarului.

„Probabil că tot datorită rezultatelor pe care le-am avut o spune antrenorul lor. Îi mulțumim lui Flavius pentru apreciere. Așa este, am pierdut doar două jocuri acasă, cu Buzău și Slobozia, echipe din play-off și care cred în continuare că au șansele cele mai mari să promoveze direct în prima ligă. Ambele au fost meciuri pe muchie de cuțit, foarte echilibrate, care foarte ușor se puteau termina cu victoria noastră. Flavius spune aceste lucruri și datorită modului în care am jucat acasă și a punctelor pe care le-am reușit aici”, a argumentat Cosmin Stan.

Dat fiind faptul că echipa clasată pe primul loc sub linia retrogradării, Unirea Dej, va fi inactivă în această rundă, obținerea punctelor devine extrem de crucială. Acest lucru este deosebit de important având în vedere că, în etapa următoare, CSC Dumbrăvița va juca chiar în deplasare împotriva echipei ardelene.

„Noi asta am vrut și în prima etapă, la Alexandria. Chiar dacă am avut foarte multe probleme de lot, chiar dacă le avem și acum, ne dorim să facem puncte, pentru a fi cât mai repede siguri matematic de menținerea în Liga a II-a. Dar este destul de complicat în momentul de față, având în vedere problemele noastre de la nivelul lotului. La Alexandria nu ne-a ieșit și am făcut un meci slăbuț, sperăm să ne revanșăm sâmbătă, când vom juca și în fața propriilor suporteri”, a încheiat Cosmin Stan.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004725 (s)