News Flash:

Surpriză!

Dan Petrescu va fi noul antrenor al CFR-ului

9 Aprilie 2024
81 Vizualizari | 0 Comentarii

Au existat numeroase speculații cu privire la posibilitatea ca Dan Petrescu să devină noul antrenor al echipei CFR Cluj, însă Primasport.ro a obținut detalii incredibile în această privință.

Se pare că lucrurile erau deja stabilite încă din momentul în care CFR Cluj a pierdut partida cu Corvinul. Adrian Mutu spera că Neluţu Varga să poată schimba situația, însă acesta din urmă a aflat că jucătorii își pierduseră încrederea în antrenor și că exista posibilitatea ca Petrescu să revină. De atunci, Varga a început să pregătească terenul pentru revenirea antrenorului care a adus cele mai mari realizări echipei.

Conform informațiilor Primasport.ro, chiar numirea lui Hoban ca antrenor interimar a fost făcută la recomandarea lui Dan Petrescu, care îl va menține pe Ovidiu Hoban în funcția de antrenor secund.

"Bursucul" și-a pregătit întoarcerea, iar unii dintre jucătorii CFR-ului au aflat că antrenorul cel mai prolific din istoria echipei ar putea reveni. Probabil că acesta a fost și sensul declarației lui Adrian Mutu la Prima Sport, când a declarat că s-a simțit trădat de jucători imediat după meciul cu Corvinul.

Dan Petrescu și-a informat deja foștii colaboratori și prietenii din Cluj-Napoca că se va întoarce încă de marți și că va prelua funcția de antrenor la CFR Cluj.

Neluţu Varga ar dori ca "Bursucul" să stea pe bancă exact la meciul cu FCSB, însă această decizie va fi luată exclusiv de antrenor. Există șanse mari ca Dan Petrescu să fie prezent pe bancă la meciul transmis duminică în direct de Prima Sport 1.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1245 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005459 (s)