News Flash:

A pus ochii pe golgheterul unei formații importante din Superligă

CFR Cluj, interesată de aducerea unui nou atacant

12 Aprilie 2024
100 Vizualizari | 0 Comentarii


CFR Cluj își conturează strategiile pentru fereastra de transferuri din această vară, iar obiectivul principal pare să fie aducerea unui nou atacant, mai ales că revenirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică a echipei este iminentă. "Bursucul" pare să fi identificat deja un potențial candidat în persoana golgheterului unei echipe importante din Superligă.

Potrivit informațiilor oferite de Prosport, primul transfer al CFR-ului în această perioadă ar putea fi Aurelian Chițu (33 de ani) de la FC U Craiova. Chițu a impresionat în acest sezon cu 10 goluri și 7 assist-uri, dar ar putea să se alăture echipei din Cluj ca jucător liber de contract, deoarece contractul său cu formația craioveană expiră în vară.

Valoarea de piață a lui Aurelian Chițu este evaluată la 600.000 de euro conform Transfermarkt, iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipe precum Farul Constanța, Astra Giurgiu, FC Valenciennes, Dajeon Hana Citizen și PAS Giannina.

În ceea ce privește plecările, primul jucător despre care se vorbește că ar putea părăsi echipa este grecul Tachtsidis, care a fost adus în această vară din Emiratele Arabe Unite și a fost unul dintre liderii echipei sub comanda lui Andrea Mandorlini.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006830 (s)