News Flash:

FRF a făcut anunțul

La Lugoj și Feldioara vor fi inaugurate în această săptămână două noi baze sportive

4 Aprilie 2024
82 Vizualizari | 0 Comentarii


În cursul acestei săptămâni, vor fi inaugurate două baze sportive moderne: una în Lugoj, județul Timiș, și cealaltă în Feldioara, județul Brașov.

”Programul de construire a 400 de terenuri pentru fotbalul de bază, prin Compania Naţională de Investiţii, lansat în cadrul organizării Turneului Final UEFA EURO 2020 în România, primește un nou impuls prin inaugurarea a două baze noi de Tip 1.

Aceste baze, situate la Lugoj (Timiș) și Feldioara (Brașov), sunt rezultatul investiției Guvernului în infrastructura sportivă, cu o valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro fiecare.

Fiecare bază este echipată cu un teren sintetic de fotbal, nocturnă, tribune, vestiare și o parcare, alături de un teren mai mic, multifuncțional”, se precizează într-un comunicat al Federației Române de Fotbal.


Odată cu inaugurarea celor două baze sportive, numărul total al bazelor finalizate ajunge la 12, iar alte peste 80 sunt în diferite stadii de execuție. Fiecare bază sportivă este echipată cu două terenuri: unul de dimensiuni standard și unul mai mic, multifuncțional.

Această inițiativă face parte din Programul EURO 2020, iar la finalizarea acestuia vor exista în total 400 de terenuri pentru fotbalul juvenil. Dintre acestea, 300 vor fi integrate în cele 150 de baze sportive, iar alte 100 vor fi amenajate în școli.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005077 (s)