News Flash:

Unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood a ajuns in Republica Moldova. Care este scopul vizitei sale

24 Martie 2022
322 Vizualizari | 0 Comentarii
Rep Moldova

Situatia din Ucraina ii preocupa din ce in ce mai mult pe starurile din afara. Toata lumea s-a mobilizat pentru a oferi sprijin ucrainenilor, iar de 29 de zile, asistam la cea mai mare lectie de umanitate si solidaritate. In timp ce unele vedete s-au rezumat la a dona bani de la distanta, altele au strabatut mii de kilometri pentru a-i intalni pe refugiatii ucraineni. Este si cazul actorul de mai jos.

Orlando Bloom este recunoscut pentru preocuparea pentru cazuri sociale si pentru colaborarea cu UNICEF care a inceput sa fie mai vizibila ca niciodata de cand s-a nascut fiica sa. Zilele acestea, sotul artistei Katy Perry a ajuns in Republica Moldova si a postat deja primele imagini de la intalnirea cu refugiatii ucraineni.

„De la inceputul razboiului din Ucraina, un copil a devenit un refugiat aproape in fiecare secunda. Sunt in Moldova cu UNICEF, intalnind familii care au fost nevoite sa lase totul in urma in cautarea sigurantei. Copiii din Ucraina si din afara acesteia au nevoie de tot ajutorul pe care il puteti oferi,” a scris Orlando Bloom pe Instagram.

Sotia actorului, Katy Perry a trecut printr-un moment dificil in 2017, atunci cand a luat o pauza de la relatia cu Orlando Bloom. Artista a povestit despre perioada grea prin care a trecut dupa despartirea de Orlando.

„Cariera mea era in plina ascensiune, apoi a luat o turnura, nu foarte mare, dar pentru mine a fost dezamagitor. Multi imi spuneau ca daca o nava va naviga cu un grad mai mult la de traiectoria ei, va ajunge pe un alt continent. Am oferit atat de mult si asta m-a distrus pur si simplu.

Ma despartisem si de iubitul meu care acum este tatal copilului meu. Ma pregateam sa lansez album nou. Validarea celor din jur nu m-a ajutat, asa ca am cedat. Am vrut sa ma sinucid. Apoi m-am gandit ca ceva mai mare decat mine m-a creat cu un scop.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1151 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005443 (s)