News Flash:

Iluminatul public din Jimbolia va fi modernizat

24 Martie 2022
374 Vizualizari | 0 Comentarii
iluminat public

Primaria Jimbolia a lansat o licitatie si asteapta ofertele operatorilor economici in vederea modernizarii iluminatului public din oras. Lucrarea ar urma sa duca la scaderea facturilor de curent achitate din buzunarul primariei.
 

 
Marti, 22 martie, a fost lansata licitatia pentru achizitia publica a serviciilor de „Modernizare iluminat public stradal in Orasul Jimbolia, judetul Timis”.

„Modernizarea iluminatului public stradal in Orasul Jimbolia, judetul Timis, se va realiza prin montarea de aparate de iluminat LED dimabile, performante de inalta eficienta energetica si implementarea unui sistem de telegestiune la nivel de punct de aprindere, pentru comanda si control fara fir, de la distanta, a sistemului de iluminat”, se arata in fisa de date.

Odata dat ordinul de incepere, lucrarile ar trebui finalizate in cel mult 4 luni. Valoarea estimata, cu tot cu TVA, este de aproximativ 1.400.000 de lei, adica cca. 280.000 de euro. Din aceasta suma, doar achizitionarea sistemului de management telegestiune va costa 150.000 de lei (cu TVA).

Proiectul va fi cofinantat prin programul Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM) privind sprijinirea eficientei energetice si a gestionarii inteligente a energiei in infrastructura de iluminat public. Astfel, odata instalat noul sistem de iluminat public in Jimbolia, facturile primariei vor scadea drastic.

Administratia locala a stabilit ca, la finalul investitiei, toate materialele rezultate din demontarea vechilor aparate de iluminat sa intre in posesia Jimboliei.

Ofertele sunt asteptate pana pe 11 aprilie.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005111 (s)