News Flash:

Firma din Voluntari amendata cu 90.000 lei pentru ca a lipit afise ilegal, la Timisoara

10 Martie 2022
311 Vizualizari | 0 Comentarii
afise

Amenzi consistente pentru o firma din Voluntari, la Timisoara. Aceasta a fost sanctionata, in total, cu 90.000 lei de politistii locali care au descoperit ca a lipit ilegal afise in Timisoara. Oamenii legii au dat 9 sanctiuni pentru fiecare locatie descoperita.
 
 
Afisele au fost observate de politistii locali in timpul unei actiuni pentru verificarea modului in care sunt amplasate sistemele publicitare in oras. Au gasit o multime de afise publicitare lipite ilegal in zonele Calea Sagului, Liviu Rebreanu, Calea Martirilor, Calea Aradului, Gheorghe Lazar, Calea Torontalului, Circumvalatiunii.

„In urma actiunii s-a constatat ca o societate comerciala cu sediul in Voluntari, Ilfov, a amplasat afise, prin care promoveaza evenimente, in locuri neautorizate, precum cladiri, garduri, firide de curent electric etc. Politistii locali au aplicat societatii in cauza un numar de 9 sanctiuni in valoare de 10.000 de lei fiecare, conform Legii 185/2013 privind amplasarea si autorizarea mijloacelor de publicitate”, transmit reprezentantii Directiei Politiei Locale Timisoara.

De la inceputul anului, politistii locali au dat 33 amenzi pentru cei care au amplasat panouri, meshuri si afise publicitare fara autorizatie sau in locuri interzise.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005452 (s)