News Flash:

Curatenia de toamna, finalizata pe drumurile din Timis. Voluntarii au adunat 11 tone de gunoaie

12 Noiembrie 2021
278 Vizualizari | 0 Comentarii
deseuri

Echipele mobilizate de Consiliul Judetean Timis au finalizat curatenia de toamna pe aproape 500 de km de drumuri judetene. Au strans 11 tone de gunoaie in trei saptamani, in care s-au confruntat cu situatii dificile si din cauza comportamentelor oamenilor.
 
 
11 tone de deseuri au adunat echipele de curatenie formate din voluntari de la Consiliul Judetean Timis de pe 500 de km de drumuri judetene. Campania de colectare a deseurilor s-a desfasurat in perioada 11 – 29 octombrie, iar organizatorii actiunii au avut si o harta cu zonele pline de gunoaie semnalate de primarii sau de oamenii din Timis.

 

Neplacerile pe care le-au intampinat voluntarii
Cei ce s-au ocupat de curatarea drumurilor au fost la un pas sa fie batuti si au fost amenintati de persoane surprinse in timp ce abandonau saci cu gunoaie pe marginea drumurilor. S-a intamplat intre Peciu si Giulvaz, respectiv intre Ciacova si Jebel.

„Ne pare rau sa scriem aceste randuri, insa, din pacate, realitatea a ajuns sa bata filmul in cadrul campaniei «Curatenie de toamna pe drumurile judetene». In timp ce echipele CJ Timis adunau deseurile abandonate pe marginea drumurilor judetene, doi cetateni au venit sa arunce saci intregi de gunoaie chiar in locatiile curatate. Unul a fost surprins intre Peciu si Giulvaz si altul intre Ciacova si Jebel. In cadrul aceleiasi campanii, membrii unei echipe CJ Timis aproape au fost luati la bataie, dupa ce au atras atentia unor persoane intr-un caz asemanator celor prezentate mai sus. Autoritatile abilitate sa ia masuri au fost anuntate de situatiile intampinate pe teren, dar, chiar daca vinovatii vor ajunge sa plateasca sub o forma sau alta pentru comportamentul lor, ne temem ca va fi doar o picatura in ocean. Azi facem curat, maine mormanele sunt la loc”, relatau reprezentantii CJ Timis intr-o postare pe Facebook in urma cu o saptamana.

Actiunea de curatenie pe drumurile judetene a fost prima de acest fel initiata de Consiliul Judetean Timis.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005971 (s)