News Flash:

Cum vrea sa elimine Primaria Timisoara „existenta a doua lumi paralele digital/hartie in domeniul serviciilor publice”

5 Mai 2022
387 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria TM 1

Primaria Timisoara a anuntat, joi, ca a construit, impreuna cu firme de IT, mediul universitar, ONG-uri, mai multi cetateni interesati si experti internationali, o strategie completa pentru a aduce orasul in era digitala. Strategia propusa intra de joi in consultare publica pentru urmatoarele 30 de zile lucratoare.

„Timisoara este un hub de inovatie si cercetare si unul din centrele universitare mari din Romania. Intr-un studiu recent, facut in Barometrul de Calitate a Vietii a rezultat ca, din punct de vedere al unei conexiuni avansate la internet, Timisoara se plaseaza peste media Uniunii Europene. Conform barometrului, Timisoara are o conectivitate de 92,4%, comparativ cu UE, care are 92% si Romania 89%.

In urma unei consultari publice cu actorii interesati au fost identificate primele zece disfunctionalitati care vor fi prioritizate. In top se afla «stresul cotidian si consumul inutil de timp si resurse» si «existenta a doua lumi paralele digital/hartie in domeniul serviciilor publice», rezultatele fiind disponibile in documentul de strategie”, au transmis reprezentantii Primariei Timisoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006030 (s)