News Flash:

Cum reuseste Carmen Bruma sa se mentina in forma. Sotia lui Mircea Badea a impartasit cu toti secretul siluetei sale

15 Martie 2022
449 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Bruma

Carmen Bruma este recunoscuta in mediul online pentru stilul de viata sanatos pe care il promoveaza. Vedeta nu doar ca pune in aplicare tot ce stie pe propria persoana, dar a ajutat mii de persoane sa ajunga la dimensiunile dorite.

Carmen Bruma este una dintre femeile de succes din Romania. Aceasta a reusit sa isi transforme pasiunea intr-o afacere care ii genereaza un venit considerabil anual. Sotia lui Mircea Badea reprezinta un model pentru sutele de mii de fani care o urmaresc si care ii cer constant sfaturi de nutritie.

„Ca sa va fie foame dimineata, nu mancati nimic cu 4 ore inainte de a va culca seara. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci dimineata este sa bei un pahar mare de apa pe stomacul gol.

Dupa somn, organismul este puternic deshidratat. Eu iau de cateva luni mierea de manuka, cate o lingurita in fiecare dimineata pentru intarirea sistemului imunitar.

Este un antibiotic natural foarte puternic. Are efecte antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si e folosita in ameliorarea unor probleme de sanatate”, a declarat Carmen Bruma, potrivit celor de la click.ro.

Unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-au intamplat a fost ca am fost grasa. Eram pe la 90 de kilograme. Mi-a picat ca o bomba sa plecam in Moscova, eu visam la America. Am intrat intr-o depresie dupa ce am plecat. Atunci nu am stiam ca este depresie.

M-am refugiat in mancare. Am luat 30 si ceva de kilograme. Eu nu mi-am dat seama. Socul acesta a fost cand am luat niste blugi si nu am reusit sa-i trag mai sus de genunchi” a marturisit Carmen Bruma, acum ceva timp.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009979 (s)