News Flash:

Studioul recomandat de Bianca Drăgușanu deschide două sedii noi în Capitală

24 Iunie 2022
358 Vizualizari | 0 Comentarii
schimba ti jobul 7

După o perioadă de instabilitate economică și sanitară, care a afectat majoritatea domeniilor profesionale din țara noastră, iată că anul 2022 dă semne că lucrurile ar începe să intre pe făgașul normal. Cu atât mai mult pentru business-urile care au înregistrat profituri substanțiale chiar și perioada anterioară, cum ar fi domeniul divertismentului dedicat adulților. Cum ocaziile de socializare s-au restrâns simțitor din cauza măsurilor de prevenție sanitară, lumea virtuală a devenit un refugiu comod pentru cei singuri. Modelele de videochat au reușit să câștige sume colosale în timp ce angajații din multe domenii au suferit pierderi financiare considerabile, așadar un job într-un studio de videochat a devenit cea mai bună opțiune pentru tinerele cu planuri ambițioase. 

Un nou studio de videochat marca Charm 

Când vine vorba de a alege cel mai potrivit loc pentru a-și începe cariera în videochat, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, căci Capitala este epicentrul modellingului virtual. Este adevărat că, deși ofertele de angajare sunt multe, puține sunt studiourile profesioniste, a căror prioritate este bunăstarea modelelor și nu profitul afacerii în sine. Forumurile de profil sunt pline de păreri și recenzii despre experiențele neplăcute pe care tinerele le-au avut în diverse studiouri, însă nu toată lumea cercetează subiectul înainte de a programa un interviu de angajare. Cu atât mai mult cu cât domeniul videochatului este încă văzut ca un subiect tabu, este important ca viitoarele modele să aibă o primă experiență plăcută. Tocmai de aceea Charm Studio, cel mai profesionist studio de videochat, deschide două sedii noi în Capitală. Astfel, domnișoarele care își doresc să devină modele de top au de acum șanse de două ori mai mari să prindă un loc în studioul recomandat de Bianca Drăgușanu

Cât câștigă un model de top Charm?

De ce este atât de râvnit un loc în studioul modelelor de top? Ei bine, pentru că tinerele câștigă mai mult decât un inginer IT cu experiență, iar pentru a ajunge la încasările de ordinul zecilor de mii de dolari nu e nevoie decât de multă muncă și de o echipă de profesioniști în spate, gata să își pună la bătaie toate cunoștințele pentru a transforma un model începător într-un reper al feminității. Este bine de reținut faptul că oportunitatea de angajare se   adresează doar domnișoarelor care au 18 ani împliniți și sunt în căutarea unui job cu normă întreagă. Cunoașterea limbii engleze la un nivel conversațional reprezintă un atu pentru cele care își doresc un progres rapid către un salariu lunar de peste 5.000$. Studioul oferă cursuri gratuite  de limbi străine, astfel că și candidatele fără aptitudini lingvistice deosebite au șansă de a evolua sub îndrumarea echipei Charm. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1308 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006398 (s)