News Flash:

Cu bicicleta ”la liber” sau nu prin centrul Timisoarei? Ana Munteanu merge inainte cu anularea restrictiilor pentru ciclisti

12 August 2021
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
bicicleta

Suntem la un pas de a intra la vot in plenul Consiliului Local Timisoara, anunta consiliera locala USR PLUS, Ana Munteanu, despre un proiect de eliminare a interdictiei de a circula cu bicicleta prin zona zero a orasului. Totusi, pana cand se va ajunge la vot ea doreste sa afle, printr-o intalnire publica opinia celora pe care ii numeste ”voi”, fie ca e vorba despre biciclisti sau despre toti cetatenii. In concluzie, mergeti in numar cat mai marei si spuneti-va opinia.

Consiliera locala spune ca in primavara a lansat, alaturi de alti doi colegi de USR, o propunere care sa fie votata in CLT si care sa elimine interzicerea circulatiei pe doua roti prin plin centrul Timisoarei, acolo unde lumea se plimba (pe Corso) si sunt zeci de terase.

”In primavara depuneam alaturi de colegul meu consilierul local Ovidiu Merean si de Dan Resitnec o Propunere de Hotarare a Consiliului Local (PHCL) prin care anulam doua HCL-uri (438/2013 si 266/2017) ce interziceau mersul pe bicicleta prin central Timisoarei”, transmite Ana Munteanu.

Ea vrea sa stie opinia celor afectati de restrictii despre eliminarea acestora. Cum? Printr-o intalnire publica, in Parcul Copiilor.

”Proiectul nostru va intra in curand in Consiliul Local la vot si vrem sa va intrebam si pe voi cum vedeti de aici inainte reglementarile pentru biciclistii (buni sau rai) ce vor sa pedaleze prin extinsa noastra zona de loisir. Ne vedem joi, 12.08, la ora 18:30, in amfiteatrul din Parcul Copiilor la o discutie pe tema asta. Va fi acolo si Rudolf Graf, consilier al primarului si membru in Comisia de Circulatie”, mai spune Munteanu.

Desigur, postarea de pe Facebook legata de initiativa a atras numeroase comentarii, marea parte destul de putin pozitive, din pacate unele ”colorate” cu jigniri de o parte si cealalta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005279 (s)