News Flash:

Cristina Dorobantu de la „Puterea Dragostei” are COVID. „In viata, trebuie sa fii pregatit pentru orice”

23 Decembrie 2021
375 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristina Dorobantu

Cristina Dorobantu, vedeta de la Kanal D si-a anuntat fanii ca are Covid. Prezentatoarea de la „Puterea Dragostei” se afla in izolare in Turcia de luni si deja s-a acomodat cu idee. Cristina regreta cel mai mult ca nu are ocazia sa petreaca sarbatorile alaturi de familia ei, dar pune siguranta ei si a celor din jur pe primul loc.

Sarbatorile de anul acesta sigur nu sunt asa cum si le imagina Cristina Dorobantu. Vedeta planuia sa vina acasa de Craciun si sa petreaca alaturi de familie, dar, din pacate, planurile i-a fost date peste cap. Prezentatoarea a fost infectata cu Covid fix cand se astepta cel mai putin. Desi se afla in izolare de mai bine de trei zile, Cristina a vrut sa le comunice fanilor starea ei de sanatate pentru ca acestia sa nu isi faca griji. Mai mult, prezentatoarea le-a detaliat si simptomele si a subliniat ca nu este deloc speriata de acest virus. 

„Trebuie neaparat sa vorbesc pentru ca am vazut, a aparut in presa zvonul conform caruia sunt pozitiva. Sunt! Ce sa va spun? Se intampla, stiti cum e… trebuie sa fii pregatit in viata pentru absolut orice. Si slava Domnului, eu sunt genul de persoana care este pregatita. S-a intamplat fix acum, de sarbatori, cand ar fi trebuit sa fiu acasa, alaturi de cei dragi. Vedeta a mai povestit ca urmeaza un tratament destul de puternic, care spera sa aiba un efect rapid si urmatorul test de COVID-19 sa iasa negativ.

Am nasul putin infundat, m-au durut putin muschii. Seara am usoare episoade de respiratie greoaie. Dar nu le iau in seama. Sunt un om puternic, m-am concentrat sa fie totul bine si mergem inainte. Daca am trecut peste toate cele pe care viata mi le-a aruncat in cale, o sa trec si peste COVID. Chiar daca de Craciun va trebui sa stau singura. Asta e, si singuratatea este pentru oameni. Sunt OK, n-am murit, va asigur ca nu o sa mor. Trec eu si peste asta!”, a spus prezentatoarea TV.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005597 (s)