News Flash:

Astăzi, 10 iulie, va semna contractul

Cristiano Bergodi, noul antrenor principal al Clubului FC Rapid

10 Iulie 2023
226 Vizualizari | 0 Comentarii


FC Rapid a anunțat că a ajuns la un acord de principiu cu antrenorul Cristiano Bergodi, iar acesta urmează să semneze contractul ca antrenor principal mâine, pe data de 10 iulie 2023, conform unui comunicat postat pe pagina de Facebook a clubului din Giulești.

Cristiano Bergodi, fostul mare jucător al echipei Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, respectiv Supercupa României, în anul 2007. În ultimele 14 luni, antrenorul italian a obținut trei trofee cu echipa Sepsi, incluzând două Cupe ale României și o Supercupă a României.


„Dragi Rapidiști,


Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situația de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână.


Domnul Cristiano Bergodi este disponibil și mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Și nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar și discursul elegant și competent.


Este un sentiment de încredere și seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl așteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid și să îi dăm drumul la treabă”, a transmis Dan Șucu pe pagina de Facebook a clubului.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004860 (s)