News Flash:

Veste bună!

Corpul de clădire care aparține de Liceul Teoretic „J. L. Calderon”, a fost reabilitat

12 Iulie 2023
235 Vizualizari | 0 Comentarii

Primăria Municipiului Timișoara a încheiat lucrările de reabilitare a acoperișului clădirii situate pe strada C. Sălceanu, care este parte a Liceului Teoretic "J. L. Calderon". Investiția în reabilitarea acoperișului se ridică la aproximativ 120.000 de euro.

„Am făcut lucrări la acoperișul clădirii în care a funcționat fosta Școală Gimnazială nr. 28 și unde acum învață elevii de la Calderon. Avem în plan continuarea lucrărilor și intenția noastră este să eficientizăm energetic acest corp de clădire, pentru ca elevii care învață aici să se bucure de confort sporit. Anul acesta avem în lucru, concomitent, cele mai multe investiții în educație din istoria orașului. Printre cele mai importante se numără: școală nouă la Waldorf, reabilitare Ungureanu, extindere generală 30, campus Lenau, extinderea școlii 13 sau sală nouă de sport la școala 25”, declară primarul Dominic Fritz.

Imobilul situat pe strada C. Sălceanu, nr. 11, a trecut printr-un proces complet de reabilitare a acoperișului, care a inclus atât șarpanta, cât și învelitoarea. De asemenea, s-au efectuat lucrări de hidroizolare și eficientizare energetică.

Primăria Timișoara va continua cu etapele administrative specifice unei investiții publice și va iniția procedurile de recepție a lucrărilor finalizate.

Reabilitarea a fost realizată de Asocierea Nedex Grup, în calitate de lider, și Golotim Global SRL, ca asociat. Valoarea contractului pentru proiectare și execuție este de 605.778,1 lei, inclusiv TVA.

Finanțarea investiției a fost asigurată în întregime din bugetul local al Timișoarei.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1218 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006358 (s)