News Flash:

Bianca Dragusanu ajunge din nou pe mana medicului estetician. ”Ma deranjeaza”

2 Noiembrie 2021
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Binaca Dragusanu este cunoscuta in showbizul de la noi pentru perfectiunea la care vrea sa ajunga cu ajutorul operatiilor estetice. Frumoasa blondina arata precum papusa Barbie si, in timp ce unii o vad perfect si fara de cusur, Bia crede ca mereu este loc de mai bine. Bianca nu se lasa pana nu este complet multumita de aspectul ei, asa ca s-a hotarat sa treaca din nou pragul medicului estetician.

Bianca Dragusanu nu se uita deloc la bani atunci cand vine vorba de satisfacerea mofturilor. Baba sufera la frumusete, asa ca Bia a decis ca mereu este loc de mai bine. Blondina si-a anuntat fanii de pe Instagram ca are de gand sa isi mai faca o interventie estetica, de data asta la nivelul buzelor. Bianca nu este deloc multumita de forma actuala, asa ca a decis sa intervina cu ajutorul medicul estician. Cel mai probabil, Bianca este departe de a se fi oprit din apelarea la interventii estetice, mai ales atata timp cat bugetul ii permite.

”Vreau sa va spun ca spre sfarsitul saptamanii mi-am programat o vizita la Cluj la doctorita mea pentru ca am de gand sa-mi schimb forma buzelor, desi pana acum eram multumita pentru ca mie asa imi place si cred ca imi sta bine, in momentul de fata vreau sa va marturisesc ca acum cativa ani, vreo 12, mi-am injectat o substabta, bio-alcamid si ma deranjeaza, se vede inestetic, am de gand sa facem o incizie, sa topim toata substanta si sa dam o forma noua a buzelor”, a spus Bianca Dragusanu pe InstaStory.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006388 (s)